FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy lehet a következő Rozsomák!

Tom Hardy neve is felmerült, mint a következő Rozsomák!

1361

Tom Hardy neve is felmerült, mint a következő Rozsomák!

A 2017-ben mozikba került Logannel Hugh Jackman örökre búcsút intett a rajongóknak Rozsomákként, majd nem is kellett sokáig várnunk a hírre, hogy az X-Menek a Marvel égisze alá kerültek.

Tom Hardy egy tengerészgyalogost alakíthat a Netflix következő nagy dobásában

Az persze továbbra is rejtély, hogy a stúdió miként építi be a mutánsokat az MCU-ba, az elmúlt években azonban számos név felmerült azzal kapcsolatban, ki is vehetné át a stafétát Jackmantől. Amióta Hugh Jackman távozott az X-Men filmektől, Tom Hardy neve merült fel a legtöbbször a szereppel kapcsolatban, ami biztos nem véletlen, mi nagyon szívesen látnánk a szerepben.

Rajta kívül Scott Eastwood is az esélyesek között van, mint a következő Rozsomák. A legendás Clint Eastwood fia édesapjához hasonlóan marcona tekintetével minden rosszfiúban megfagyasztja a vért, ez pedig jól jön Logan alakításánál. Az Úriemberek sztárja, Charlie Hunnam is felmerült lehetséges utódként. Ő már megmutatta, milyen is egy igazán kemény figura. Nem csoda, ha az egyik legesélyesebbnek tartják. Taron Egerton mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Korábban az Eddie, a sas filmben dolgozott együtt Jackmannel, amelyben egy teljesen más oldaláról mutatta meg magát. A Kingsmanben látott alakítása után azonban kétségtelenül remek Rozsomák lenne.

Rossz választás valószínűleg nem történhet, ha a készítők döntése az alábbi sztárok valamelyikére esik. A kérdés persze továbbra is az: Ki lehet a szerencsés befutó?

Emlékszel még a Baywatch főszereplőjére? Így néz ki napjainkban a 69 éves David Hasselhoff

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·