FILMEZZUNK.HU
Igaz történet alapján készített keresztény filmet Mark Wahlberg - Itt az előzetes hozzá!

Igaz történet alapján készített keresztény filmet Mark Wahlberg – Itt az előzetes hozzá!

4075

Igaz történet alapján készített keresztény filmet Mark Wahlberg – Itt az előzetes hozzá!

Keresztény drámát készített az Oscar-díjra jelölt Mark Wahlberg Rosalind Ross rendezővel. Ross egyébként arról ismert, hogy Mel Gibson felesége volt, egy közös gyermekük van és több keresztény projekten is dolgoztak együtt.

A dráma főszerepét Mark Wahlberg alakítja majd. A történetről pedig annyit lehet tudni, hogy igaz történeten alapszik, közel áll Wahlberg szívéhez, évek óta ezen dolgozik és a film a hitről fog szólni. A “ Father Stu” című filmet április 15-én mutatják be a tengerentúlon. Mark Wahlberg korábban a Christian Postnak adott interjúban fejezte ki, hogy mennyire fontos számára a hite és az, hogy időt fordítson Istenre. A színész elmondta, hogy a szórakozás helyett szívesebben megy gyülekezetbe a hétvégén és minden napot imával kezd. Amikor például New Yorkban járt, inkább a helyi gyülekezetbe látogatott el és nem a Broadway legújabb musicaljére vett jegyeket.

“Én így szeretem kezdeni és befejezni is a napomat. Számomra minden erről szól. Nagyon áldott és szerencsés embernek tartom magam. És ez azért van, mert odafigyelek a hitemre és a családomra és emiatt nagyon sok mindent el tudtam érni. Ráadásul a kudarccal, a csalódottsággal és a veszteséggel az élet nem könnyű.”

– mondta el az interjúban a színész, aki katolikus hitéről egy saját Facebook videóban is beszámolt még 2016-ban.

“A katolikus hitem egy horgony számomra és mindent támogat az életemben. A napi imáimban vezetést, erőt kérek Istentől apaként és férjként is.”

– tette hozzá, majd kiemelte, hogy támogatja a lelkészeket és az ő hivatásukat, mert azt szeretné, hogy ha a saját gyermekeinek és a jövő generációinak is jó lelkészei lennének, pont úgy mint ahogy neki voltak. A színész többek között a “Majmok bolygója”, “Az Olasz Meló”, a “Transformers”, a “Ted” és a “Pancser police” című kasszasiker filmekben alakított főszerepeiről híres, sőt két Oscar-díj jelölést is bezsebelt “A harcos” és “A tégla” című filmekben mutatott alakításáért.

10 Mark Wahlberg film, amit feltétlenül látnod kell

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·