FILMEZZUNK.HU
Hivatalossá vált, az eredeti szereplőkkel jön a Star Trek 4!

Hivatalossá vált, az eredeti szereplőkkel jön a Star Trek 4!

1287

Hivatalossá vált, az eredeti szereplőkkel jön a Star Trek 4!

Most már egész biztosan elkészül a negyedik Star Trek film, J.J. Abrams pedig azt is elárulta, hogy jó eséllyel az eredeti színészgárda is visszatér majd a produkcióban.

Star Trek 4: Jöhet a folytatás?

Abrams a tegnapi nap folyamán jelentette be, hogy a Paramount égisze alatt saját produkciós vállalata, a Bad Robot már dolgozik a film előkészületein, így már fel is vették a kapcsolatot Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho és Simon Pegg színészekkel.

“Nagy örömmel mondhatjuk, hogy keményen dolgozunk egy új Star Trek filmen, amelyet az év végéig le is forgatunk, és amelyben az eredeti szereplőgárda mellett néhány új karakter is feltűnik”

– mondta Abrams. A 2009-ben megjelent Star Trek film tulajdonképpen rebootolta a franchise-t, így a széria rajongói végre megtudhatták, miként is lett Kirk az Enterprise kapitánya. Ezt követte a 2013-as Sötétségben, majd a 2016-os Mindenen túl.

Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a negyedik Star Trek filmmel kapcsolatban, annyi bizonyos azonban, hogy a rendezői széket Matt Shakman foglalhatja el, aki korábban a WandaVízió, a Nagy Katalin – A kezdetek, a Fargo és a Trónok harca sorozatokon is dolgozott.

6 érdekes tény a Loki sorozatról

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·