FILMEZZUNK.HU
Berombolt a Rohammentő új előzetese - Jake Gyllenhaal bankot rabol Michael Bay új akciófilmjében

Berombolt a Rohammentő új előzetese – Jake Gyllenhaal bankot rabol Michael Bay új akciófilmjében

1860

Rohammentő (2022) előzetes

Tömény zúzás és akció Michael Bay új filmjében! Lógsz egy csomó lóvéval? Semmi gond, kiraboljuk ezt a bankot: bemegyünk, kijövünk, nem lesz semmi baj. De mi, nézők tudjuk jól, hogy mindig baj lesz – és Yahya Abdul-Mateen II és Jake Gyllenhaal hamarosan egy száguldó mentőautó fedélzetén találja magát egy elrabolt mentős (Éiza González) és egy sebesült zsaru társaságában, nyomukban nagyjából Los Angeles összes rendőrével.

Ha Michael Bay még mindig nagy költségvetésű filmekben utazna, akkor menekülés közben minden bizonnyal lerombolnák a várost, így valószínűleg csak a fél várost fogják, közben a töltények mellett a hangzatos megszólalások is repkedni fognak, és minden nagyon színes, nagyon krómos és dinamikus lesz, ahogy azt már megszokhattuk.

Michael Bay filmjeinek azonban mindig van valami őszinte, kendőzetlenül naiv bája, és ez alól a Rohammentő sem tűnik kivételnek: vegytiszta zsánerfilm lesz, amelynek már az előzetese is leosztotta a szerepeket, és még az se baj, hogy a fél filmet elmeséli – úgyis tudjuk, mi fog történni. Áprilisban nézzük.

TOP 30: A legjobb filmek 1980 és 1995 között

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·