FILMEZZUNK.HU
Odaát rajongók figyelem! Készül a legújabb Supernatural sorozat

Odaát rajongók figyelem! Készül a legújabb Supernatural sorozat

1050

Odaát rajongók figyelem! Készül a legújabb Supernatural sorozat

Az Odaát az egyik legtöbb évadot megélt sorozat, mely két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

A széria 2005. szeptember 13-án debütált és 15 év alatt 327 epizódot tudhat magáénak, melynek utolsó részét 2020. november 20-án láthattuk. Ezalatt az idő alatt hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetett a Winchester páros, ám sajnos ennek a  sorozatnak is vége lett. Csüggednünk viszont nem kellett sokáig, ugyanis már tavaly felreppent a hír, miszerint a Supernatural kaphat egy spinoffot, ami a The Winchesters címet fogja kapni a CW csatorna jóvoltából.

Az év elején pedig  már be is rendelték a pilotot, azaz elkezdődhetett a casting, mely során Jojo Fleites és Nida Khurshid csatlakozott elsőként a szereplőgárdához. A sorozat a tervek szerint előzmény lenne Robbie Thompson készítésében és Jensen Ackles, azaz Dean is visszatérne, de csak mint narrátor. A The Winchesters a Supernatural két főhősének szüleiről, John és Mary Winchesterről szólna és az ő szerelmük történetét mutatná be, természetesen a világmegmentés keretébe ágyazva.

Szerző: MéziMcFly

10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jared Padaleckiről


Article Tags: · ·