FILMEZZUNK.HU
Hamarosan ismét kapunk egy új Pókembert, aki nem Tom Holland

Hamarosan ismét kapunk egy új Pókembert, aki nem Tom Holland

1283

Hamarosan ismét kapunk egy új Pókembert, aki nem Tom Holland

Az elmúlt napokban meglehetősen rossz kritikák születtek a Jared Leto főszereplésével készült Morbius vetítései után, ami a napokban érkezett a hazai mozikba. A kritikusok szerint egyöntetűen pocsék lett a Pókember ellenfelét bemutató vámpiros film, aminek stabilisa utáni jelenetét maga a Sony is lazán megosztotta a neten.

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield együtt egy Pókverzum filmben?

Innentől azonban Spoilerek következnek! A film legvégén feltűnik a Pókember Hazatérésében megismert Adrian Toomes (Michael Keaton), aki Keselyűként csapott össze Tom Holland Pókemberével. Azonban hála a Nincs hazaútban történt multiverzum féle kapunyitogatásoknak és Doktor Strange mesterkedésének, akárcsak Eddie Brock, ő is átkerült egy másik univerzumba, ahol Jared Leto Morbiusa tevékenykedik. A Keselyű azzal kereste meg a vámpírt, hogy fogjanak már össze, hogy együtt csapják agyon Pókembert, amibe Morbius bele is egyezik. A jelenet egyébként több kérdést is felvet, de ami igazán érdekes, hogy a film rendezője, Daniel Espinoza elárulta nemrég, hogy a Sony univerzumában (ahol a Venom, a Morbius játszódik – a szerk.) létezik egy Pókember, akiről hamarosan a stúdió többet is el fog árulni a rajongóknak.

Azt nem tudni, hogy pontosan melyik hálószövő fog bemutatkozni nemsokára, de sanszosan nem Tom Holland Pókemberéről van szó, aki ugyebár a Disney/Marvel féle Mcu-ban tevékenykedik. Lehet ez lesz Andrew Garfield nagy visszatérése, vagy esetleg Tobey Maguire Pókembere fog összecsapni Venommal? Az utóbbira nem sok esély van, elvégre abban a világban már találkozott a saját Eddie Brockjával, aki meg is halt a 3. rész végén. Egyébként az is könnyen előfordulhat, hogy egy teljesen új Pókembert kapunk, talán épp Miles Morales élőszereplős változatát, aki már az Irány a pókverzumban is bemutatkozott.

“Mi a legkönnyebb dolog az életben? Szerelembe esni Jézus Krisztussal!” – Andrew Garfield

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·