FILMEZZUNK.HU
Megfoszthatják díjától az Oscar gálán verekedő Will Smith-t?

Egyre több jel mutat arra, hogy hazudhatott az Akadémia Will Smith botrányával kapcsolatban

1197

Egyre több jel mutat arra, hogy hazudhatott az Akadémia Will Smith botrányával kapcsolatban

Egyre cifrább a sztori az Oscar-gálán történt botrányos és váratlan események után. Az ennek ellentmondó hírek ellenére minden jel arra mutat, hogy az Akadémia nem kérte Will Smith-t, hogy távozzon, miután az Oscar-gálán megpofozta Chris Rockot.

Az Akadémia szerdán közleményt adott ki, melyben azt írták, hogy megkérték Will Smith-t, hogy távozzon a gáláról, de ennek a színész nem tett eleget, csakhogy a források szerint ez egyáltalán nem igaz. Sőt, a show producere, Will Packer azt mondta Smith-nek, hogy maradhat, adta hírül a TMZ, olyan, közvetlen információkkal rendelkező forrásokra hivatkozva, akik részt vettek a show-n. Az viszont igaz, hogy néhány Oscar-tisztviselő valóban azt akarta, hogy a színész távozzon.

A korábbi hírek szerint Smith-t az Akadémia két vezetője, David Rubin elnök és Dawn Hudson vezérigazgató kérte meg a távozásra, azonban úgy tűnik, hogy ebből mindössze annyi igaz, hogy a két vezető heves vitába keveredett a színész képviselőivel a színfalak mögött.

Jada Pinkett Smith először szólalt fel azóta, hogy férje, Will Smith felpofozta Chris Rockot

Smith vasárnap este felment az Oscar-gála színpadára, és megpofozta Rockot, majd visszatért a helyére, ahonnan azt üvöltötte a komikusnak, hogy ne vegye a szájára a feleségét, Jada Pinkett Smith-t, akivel kapcsolatban Rock ez ízléstelen viccet sütött el. Nem sokkal ezt követően Smith elnyerte a legjobb színészi alakításért járó Oscar-díjat a Richard király című filmben nyújtott alakításáért. Ekkor a közönség állva tapsolt neki, melyről Jim Carrey-nek lesújtó véleménye volt. Az esetről számos hollywoodi sztár elmondta a véleményét, köztük Zoë Kravitz is, de szerdán Chris Rock is megtörte a csendet.

Hogy mi lesz Smith sorsa, egyelőre nem tudni, az Akadémia mindenesetre tájékoztatta őt, hogy vizsgálják az esetet, de könnyen lehet, hogy ez a kirúgásával fog végződni.

Megfoszthatják díjától az Oscar gálán verekedő Will Smith-t?

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·