FILMEZZUNK.HU
Villámléptekkel befutott a Sonic, a sündisznó 2. részének a legújabb előzetese!

Döbbenetes siker a Sonic, a sündisznó 2, minden várakozást felülmúlt!

1441

Döbbenetes siker a Sonic, a sündisznó 2, minden várakozást felülmúlt!

Az év második legjobb mozis nyitányát produkálta a Sonic, a sündisznó 2. a tengerentúlon. A SEGA népszerű videojátékából készült film 71 millió dollárt hozott össze a premiert követő napokban, ennél nagyobbat eddig csak a Batman tarolt 2022-ben az első hétvégéjén Észak-Amerikában. A második rész 22%-kal jobban nyitott a 2020-ban bemutatott első Sonic-nál, pedig annak a filmnek az 57 milliós amerikai nyitóbevétele sem volt rossz anno, szóval sanszos, hogy a Paramount Pictures-nél nem mostanában fognak leállni a szuperszonikus sündisznó köré szerveződő moziverzum építésével, mert van rá igény. A Sonic, a sündisznó 2. nemzetközi vizeken is nagyon jól teljesített, és pár nap alatt elérte a 140 millió dolláros globális összbevételt.

Befutott a Sonic, a sündisznó 2. részének a legújabb magyar szinkronos előzetese!

Az előző hétvégén első helyen nyitó Morbius viszont eléggé megtorpant, két hét alatt nem sikerült annyit kaszálnia a tengerentúlon, mint amennyi a Sonic 2-nek pár nap alatt összejött. A Sony Pókember-univerzumának harmadik darabja ugyan maradt a második helyen, de több mint 70%-kal csökkent a bevétele a nyitáshoz képest, így nem fogja megközelíteni a két Venom-film anyagi sikerét. Ehhez szinte biztosan hozzájárult a Morbius rossz híre is: CinemaScore-on C+ osztályzatot ért el, a Sonic 2. viszont A- értékeléssel valószínűleg jobban fogja tartani magát a következő hetekben Jared Leto vámpíros antihősfilmjénél.

Az előző hét másik nagyobb bemutatója, a Rohammentő nyitánya harmatosra sikeredett: Michael Bay legújabb akciófilmje csak 8,7 millió dollárt hozott a forgalmazó (Universal) konyhájára, ezzel a dobogóra sem került fel, a harmadik hete futó Az elveszett város ugyanis még tartja magát a harmadik helyen. A Sandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe főszereplésével készült kincskeresős vígjáték (mely nálunk csak a hónap második felében érkezik meg a mozikba) félmillió dollárral többet kaszált a hétvégén Jake Gyllenhaal és Yahya Abdul-Mateen II mentőautós rohanásánál.

A 10 legjobb film, ami könyv alapján készült

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·