FILMEZZUNK.HU
Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery, 2019) - Kritika

Véget ért a forgatás, jön a Gyagyás gyilkosság 2!

3511

Véget ért a forgatás, jön a Gyagyás gyilkosság 2!

A Netflix ősszel adott zöld utat a 2019-es Gyagyás gyilkosság folytatásának, és már véget is ért a második rész forgatása. Erről a főszereplőpáros egyik tagja, az Audrey-t játszó Jennifer Aniston adott hírt egy Instagramján közzétett posztban.

Fotókkal adtak ízelítőt a Gyagyás gyilkosság 2. részéből

A krimi-vígjáték három évvel ezelőtt a streamingóriás legnézettebb saját gyártású egész estés filmjévé vált, így nem meglepő, hogy a Netflix újra összeterelte Anistont és Sandlert, és ezúttal olyan menő színészek csatlakoznak hozzájuk, mint Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith és Tony Goldwyn. Párizs és Európa mellett most Hawaiira is ellátogatnak majd a Spitz házaspár, az ottani forgatásról januárban érkezett fotó.

Fotókkal adtak ízelítőt a Gyagyás gyilkosság 2. részéből

A Gyagyás gyilkosságok 2. forgatókönyvét az első részhez hasonlóan a Zodiákus, A csodálatos Pókember-filmek és az új Sikoly szkriptjét is jegyző James Vanderbilt jegyzi, a rendezői székben pedig Jeremy Garelick (Bérhaverok) váltotta Kyle Newachecket. A sztoriról egyelőre nincs információ, és arról sem, hogy mikor érkezik a Netflixre, de most, hogy véget ért a forgatás, talán hamarosan premierdátumot kap a film, melynek első részéből ugyan kicsit hiányzott a kellő lendület és fantázia, de legalább krimiként hellyel-közzel megállta a helyét.

Fotókkal adtak ízelítőt a Gyagyás gyilkosság 2. részéből

Emlékszel még Adam Sandler gyerekeire a Kellékfeleségből? Így néznek ki napjainkban!

(Via Port.hu)


Article Tags: · · · ·