FILMEZZUNK.HU
Adam Sandler megint komolyabb vizekre evez - Vadonatúj előzetest kapott a Mindent egy lapra!

Adam Sandler megint komolyabb vizekre evez – Vadonatúj előzetest kapott a Mindent egy lapra!

1553

Adam Sandler megint komolyabb vizekre evez – Vadonatúj előzetest kapott a Mindent egy lapra!

Ha Adam Sandler filmjeire gondolunk, akkor azonnal a bolondos vígjátékok jutnak eszünkbe. Néhány évente azonban Sandler felbukkan valami kicsit komolyabb filmben is – mint például a 2019-es Csiszolatlan gyémánt című stresszes remekműben. A Netflix legújabb filmjében, a Hustle-ben (Mindent egy lapra) a komikus ismét a komolyabbik énjét igyekszik hozni.

A filmben Sandler Stanley Beren tehetségkutatót alakítja, aki a végét járja. A hitét (és a karrierjét) teszi kockára egyetlen jelöltért. Egy lecsúszott kosárlabdaedző (Adam Sandler) felfedez egy rendkívüli tehetséges, ám hányatott sorsú játékost, és mindent elkövet, hogy elhozza az Államokba csapata engedélye nélkül. Egyetlen, utolsó esélyük van, hogy bebizonyítsák, megvan bennük az, ami ahhoz kell, hogy bekerüljenek a legjobbak közé.

A Netflix úgy írja le a filmet, mint egy “szerelmes levelet” a kosárlabdához. És komoly kosárlabdás hitelességgel büszkélkedhet. Az NBA szupersztár LeBron James producerként vesz részt a filmben. Ráadásul a Utah Jazz jelenlegi játékosa, Juancho Hernangómez alakítja Bo Cruzt, azt az játékost, akiért Sandler mindent megtesz.

Adam Sandler felesége igazi bombázó – Már 23 éve bolondul gyönyörű feleségéért

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · ·