FILMEZZUNK.HU
Epikus űrkalandot ígér a Lightyear legújabb előzetese!

Magyar szinkronnal is nézhető a Lightyear legújabb előzetese!

2422

Magyar szinkronnal is nézhető a Lightyear legújabb előzetese!

Epikus űrkalandot ígér a Lightyear legújabb előzetese!! Ezúttal Lightyear, Buzz Lightyear eredetfilmje kerül fókuszba a Pixarnál. A sztori bemutatja majd, hogy hogyan lett az egyszerű pilótából űrharcos, és ha ez a felütés nem lenne elég csalogató, akkor ott van az a tény is, miszerint Chris Evans adja majd Buzz hangját. A projekt rendezéséért az az Angus MacLane felel, akinek a Szenilla nyomábant is köszönhettük.

A film nem egy tipikus Toy Story mozi lesz, egy kicsit ennél árnyaltabb a dolog. A Pixar egy nagy költségvetésű, epikus sci-fi kalandot akar összehozni.

“Amikor összeraktuk az első Toy Story filmet, akkor Buzz Lightyeart egy menő sci-fi film hősének mintájára terveztük. Ennyi év után most végre megcsinálhatjuk azt a filmet.”

– szól a kommentár. Tehát a Lightyearben megismerhetjük a hőst, akiről Buzz-t, a játékfigurát mintázták. Ez az oka annak is, hogy a főszereplő hangját nem Tim Allen adja: Chris Evans egy fiatalosabb, mégis erős jelenlétet kölcsönözhet a hősünknek, és így segít megkülönböztetni a játékfigurát a “valódi” űrharcostól.

Ne maradjatok le a legutóbbi magyar nyelvű előzetesről sem:

Itt a Pixar első animációs kisfilmje, melynek nyíltan melegek a főszereplői


Article Tags: · · · ·