FILMEZZUNK.HU
Hoppá! Folytatást kaphat az Egy rém rendes család!

Hoppá! Folytatást kaphat az Egy rém rendes család!

727

Hoppá! Folytatást kaphat az Egy rém rendes család!

Az Egy rém rendes család (Married… with Children) 1987 áprilisa és 1997 júniusa között volt látható a Foxon. A széria 11 évadot élt meg és több, mint 250 epizód készült belőle. Ez a produkció volt az amerikai televíziózás egyik leghosszabban futó szitkom sorozata. Az Egy rém rendes család világszerte nagy népszerűségre tett szert. Magyarországon is számos csatorna vetítette a szériát, mely látható volt többek között az HBO-n, a TV3-on, a VIASAT3-on, valamint az RTL Magyarország több tévéadóján is.

50 éves már a Rém rendes család sztárja - Sajnos gyógyíthatatlan beteg! - Christina Applegate

Úgy tűnik, hogy 25 év után visszatérhet az Egy rém rendes család. A Deadline értesülései szerint ugyanis a produkció jogait birtokló Sony-nál már több, mint egy éve dolgoznak egy animációs szérián. Elvileg a négy főszereplő, Ed O’Neill (Al Bundy), Katey Sagal (Peggy), David Faustino (Bud) és Christina Applegate (Kelly) is visszatérnének, mint régi karaktereik szinkronhangjai.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a sorozat melyik streaming szolgáltatónál vagy tévétársaságnál lesz látható. A Deadline szerint a Hulu, a Fox vagy a Peacock lehet majd a befutó.

Így néznek ki az Egy rém rendes család sztárjai napjainkban

(Via sorozatwiki.hu)


Article Tags: · · · · ·