FILMEZZUNK.HU
Látványos előzetest kapott A végső lista, amelyben Chris Pratt az emlékeivel küzdő tengerészgyalogost alakít

Vadonatúj előzetest kapott A végső lista, amelyben Chris Pratt az emlékeivel küzdő tengerészgyalogost alakít

1079

Vadonatúj előzetest kapott A végső lista, amelyben Chris Pratt az emlékeivel küzdő tengerészgyalogost alakít

Az Amazon Prime Video közzétette az új előzetest a hamarosan induló A végső lista (The Terminal List) című sorozathoz, amelynek főszereplője Chris Pratt. A sorozat nagyon hasonlít azokra a keményvonalas, rendkívül erőszakos, meglepően karakteres exploitation-filmekre, amelyeket Arnold Schwarzenegger készített a nyolcvanas években a blockbusterek és franchise-filmek között. Így helyénvalónak tűnik, hogy A végső listában a veje, Chris Pratt, a főszereplő, ami az Űrlordként és a Jurassic World filmekkel világhírűvé lett színész első állandó sorozatszerepe a Városfejlesztési osztály óta.

A hivatalos logline szerint a Jack Carr bestseller regénye alapján készült A végső lista James Reece (Chris Pratt) történetét követi, miután a Navy SEAL-ek egész szakaszán rajtaütnek egy óriási téttel bíró titkos küldetés során. Reece ellentmondásos emlékekkel tér haza a családjához, ami kérdéseket vet fel a bűnösségével kapcsolatban. Amikor azonban új bizonyítékok kerülnek napvilágra, Reece felfedezi, hogy sötét erők dolgoznak ellene, amelyek nemcsak az ő, hanem szerettei életét is veszélyeztetik. Vagy ahogy az előzetesben is látható, 50%-ban paranoia és zavarodott

Pratt mellett A végső lista további szereplői többek között Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole és Alexis Louder.

A leghíresebb apa-fia párosok a filmvilágból

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·