FILMEZZUNK.HU
Adam Sandlert még sosem szerették ennyire, új rekordot állított fel!

Adam Sandlert még sosem szerették ennyire, új rekordot állított fel!

1507

Adam Sandlert még sosem szerették ennyire, új rekordot állított fel!

Adam Sandler úgy tűnik, a netflixes Mindent egy lapra című filmjében aratja eddigi legnagyobb sikerét a közönség körében. Egyelőre több elismerést kapott, mint bármelyik másik filmje a pályafutása során! A színész, aki 350 millió dolláros (közel 335 millió eurós) szerződést írt alá a streaming szolgáltatóval, egy kosárlabda tehetségkutatót alakít.

Adam Sandler korábbi Netflix-filmjei közé tartozik Nevetséges hatos, a Sandy Wexler és a Gyagyás gyilkosság, melyeket a kritikusok mind elmarasztaltak. A Csiszolatlan gyémánt, amiben ugyan hihetetlen alakítást nyújtott, jobb, ugyanakkor mégis vegyes fogadtatásban részesült. A Mindent egy lapra viszont kiemelkedik a mezőnyből, mivel Sandler karrierje eddigi legjobb kritikáit kapja!

A Rotten Tomatoes oldalon a film 92 százalékot kapott, amivel a harmadik helyen áll The Meyerowitz Stories (New and Selected) és a Csiszolatlan gyémánt mögött. De van még egy jó hír Sandler számára méghozzá az, hogy a Mindent egy lapra jelenleg a legnépszerűbb film az amerikai rajongói körében is. A közönség pontszámainak alapján ez egész pályafutásának legmagasabbra értékelt filmje.

A Mindent egy lapra 92 százalékos eredményt ért el, ezt követi a Happy, a flúgos golfos 85 százalékkal és az Üres város (Megáll a világ) 81 százalékkal – anélkül, hogy figyelembe vennénk stand-up show-it, dokumentumfilmes szerepléseit vagy produkciós munkáit. A Noah Baumbach által rendezett A Meyerowitz-történetek 72 százalékos közönségarányt ért el, míg a Safdie testvérek Csiszolatlan gyémánt című filmje 52 százalékon áll.

Már 25 éve, hogy elhunyt Chris Farley – Így emlékezett meg róla legjobb barátja, Adam Sandler

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·