FILMEZZUNK.HU
"Az esküdtszék egy "fantasztikus színésznek" dőlt be” - Amber Heard első interjúja a tárgyalás után

“Az esküdtszék egy “fantasztikus színésznek” dőlt be” – Amber Heard első interjúja a tárgyalás után

1155

“Az esküdtszék egy “fantasztikus színésznek” dőlt be” – Amber Heard első interjúja a tárgyalás után

Amber Heard első tárgyalás utáni tévéinterjújának kulcsmondata: „Az esküdtszék egy “fantasztikus színésznek” dőlt be.” Amber Heard Savannah Guthrie-nak adott először interjút a Today című műsorban, a tárgyalás után.

Amber Heard sírva fakadt, miután felolvasták a bíróságon Johnny Depp üzeneteit

A 36 éves Heard június 17-én ül majd le egy beszélgetésre az NBC-vel, hogy megvitassa a rágalmazási peres ügyet, amely megragadta az egész nemzet figyelmét. Elárulta, hogy bár nem hibáztatja az esküdteket, úgy véli, bedőltek a “fantasztikus színésznek”.

“Még ha valaki biztos is abban, hogy megérdemlem ezt a sok gyűlöletet, még ha azt is gondolja, hogy hazudok, akkor sem mondhatná jó érzéssel – sem a szemembe nézve, sem a közösségi média felületein -, hogy tisztességes eljárást látott. Nem mondhatja senki, hogy szerinte ez tisztességes volt”.

– mondta Heard a beszélgetést felvezető trailerben. Heard szóvivője a The Postnak az interjúval kapcsolatban elmondta:

“Johnny Depp jogi csapata az ítélethirdetés után napokig számos nyilatkozatot és interjút adott a televízióban, illetve különböző médiumok felületein és maga Depp is ugyanezt tette a közösségi médiában. Ms. Heard egyszerűen csak reagálni akart arra, amit ők agresszívan tettek a múlt héten; ezt pedig úgy tette, hogy kifejezte gondolatait és érzéseit, úgy, ahogyan nem tehette meg a tanúk padján”

– folytatta.

Lehet, hogy Amber Heard összes jelenetét kivágják az Aquaman 2-ből?

Míg a teljes interjú pénteken kerül adásba a Dateline NBC című műsorban este 20 órakor, addig egyes részletei már kedden és szerdán láthatóak leszenk az NBC “TODAY” című műsorában. Az exkluzív interjút június 9-én forgatták New Yorkban, titokban. Hogy a különkiadást távol tartsák a kíváncsi szemektől, az interjút nem az NBC ikonikus 30 Rock épületében forgatták.

Egy forrás a Deadline-nak elmondta, hogy az 50 éves Guthrie arról beszélt az Aquaman színésznőjével, hogy szerinte az esküdtszék döntése milyen hatással lehet a szólásszabadságra Amerikában és arra, hogy más nők is felvállalják-e ezek után, hogy beszéljenek a családon belüli erőszakról. Heard beszélt Depp rágalmazási ügyéről is a The Sun-nal, és arról, hogy szerinte milyen nagy különbségek vannak az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok médiája között – számolt be a csatorna.

Amber Heard összes jelenetét törli a Warner az Aquaman 2-ből?

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·