FILMEZZUNK.HU
Óriási fordulat: Johnny Depp mégis visszatérhet, mint Jack Sparrow!

A Disney felfoghatatlan mennyiségű ajánlatot tett Johnny Deppnek, hogy visszatérjen Jack Sparrow kapitányként

1534

A Disney felfoghatatlan mennyiségű ajánlatot tett Johnny Deppnek, hogy visszatérjen Jack Sparrow kapitányként

Elképesztő mérettű üggyé dagadt Johnny Depp és Amber Heard pereskedése, ami sok évvel ezelőtt indult, miután a színésznő ugyan a színész meg nem nevezve, megvádolta őt több erőszakos cselekedettel is. A nemrégiben lezárult pereskedés mégsem tett pontot az eseménylánc végére, miután Heard ügyvédjei hivatalosan is jelezték, hogy fellebbeznek a Deppnek kedvező ítélet ellen. Ettől függetlenül Hollywood valószínűleg lezártnak tekinti az ügyet, Johnny Depp talán visszakaphatja végre a karrierjét, amiért sok éve megállás nélkül küzd.

Johnny Depp visszatérhet Jack Sparrow kapitány szerepében!

Egy, a Disney-hez közel álló forrás most arról számolt be, hogy a vállalat már meg is kezdte Johnny Depp szívének puhítását, sőt, annyira optimisták a színész visszatérésével kapcsolatban, hogy már egy Jack Sparrow-ról szóló film vázlatait is berendelték. A forrás, aki állítólag a Disney alkalmazottja azt is elárulta, hogy a cég egy ajándékkosárral is meglepte a színészt, amiben egy szívhez szóló levél is helyet kapott. Azon nem lennénk meglepve, ha az éveken át tartó mellőzés után ez nem lenne elég, a Disney azonban állítólag nem kevesebb, mint 301 millió dollárt is szán Johnny Deppnek, ha hajlandó visszatérni A Karib-tenger kalózai filmekhez.

Miközben teljesen logikusnak tűnne, ha a Disney tényleg megpróbálná visszacsábítani Johnny Deppet, a színész már korábban világossá tette, hogy nem akar visszatérni a szerephez, sőt, elvileg a Disney producereinek sincsenek ilyen terveik, szóval érdemes fenntartásokkal kezelni a hasonló híreszteléseket.

Amber Heard ügyvédje hivatalosan is jelezte, hogy fellebbeznek Johnny Depp ellen

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · · ·