Monica Bellucci 18+-os filmmel tér vissza a mozikba - itt az előzetes hozzá!

Monica Bellucci 18+-os filmmel tér vissza a mozikba – itt az előzetes hozzá!

2903

Monica Bellucci 18+-os filmmel tér vissza a mozikba – itt az előzetes hozzá!

Szexfantáziák címmel, 18-as korhatárral érkezik a magyar mozikba Monica Bellucci új filmje. A forgalmazó szinopszisa szerint David és Stéphane Foenkinos rendezésében hat pár története elevenedik meg. Bepillantunk szexuális fantáziáikba, hétköznapinak nem feltétlenül nevezhető vágyaikba. Bármi is legyen vágyuk tárgya, minden pár ugyanazt keresi: a kielégítő szexuális életet és a párkapcsolatok boldogságát.

A francia romantikus vígjátékot a Foenkinos testvérpár, David (Natalie második élete, Lola és a fiúk) és Stéphane Foenkinos (Natalie második élete) jegyzi. David Foenkinos novella- és forgatókönyvíróként lett bestseller-szerző Franciaországban, Stéphane elsősorban casting rendezőként (Casino Royale, Éjfélkor Párizsban, Szövetségesek, Natalie második élete) jegyzett.

A Szexfantáziákban mások mellett a világsztár Monica Bellucci (Maléna , Spectre – A fantom visszatér, Mátrix – sorozat, Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés), Karin Viard (A Bélier család, Delicatessen, Született feleség), Carole Bouquet (A vágy titokzatos tárgya, Wasabi – mar, mint a mustár, Ne zavarjatok), és Denis Podalydès (A Da-Vindi kód, Rejtély) játsszák a főbb szerepeket.

A mozi 15 legszebb színésznője régen és most

(Via Origo)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download