FILMEZZUNK.HU
12 elrejtett részlet Johnny Depp filmjeiben, amelyek segítenek jobban megismerni a karaktereit

12 elrejtett részlet Johnny Depp filmjeiben, amelyek segítenek jobban megismerni a karaktereit

2602

4. Napszemüveg helyett kontaktlencse

A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka című film forgatása során Johnny Depp el akarta kerülni, hogy  egyes helyszíneken az erős napfény miatt folyamatosan hunyorogjon, ezért úgy döntött, hogy kontaktlencsét fog viselni, ami egyben napszemüvegként is szolgált.

5. Jack Sparrow kalapja gumiból készült

Johnny Deppnek sikerült elveszítenie a forgatások során rengeteg kalapot, amikor egymás után vették fel a Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka forgatása közben a hajóról a fedélzetre esett jelenetet. Ezt látva a jelmeztervező úgy döntött, hogy bőr helyett gumiból készít neki új kalapokat, ezáltal az új fejfedők már lebegtek a víz felszínén és így könnyebben megtalálták őket.

6. Ő találta ki Barbossa kapitány nevét

A Karib-tenger kalózai: A világ végén az első olyan film a franchise-ban, amelyik megemlíti Barbossa kapitány keresztnevét, Hectort, bár a forgatókönyvírók nem tervezték így elnevezni a karaktert. Ám a Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka kommentárokból kiderült, hogy Johnny Depp azzal viccelődött, hogy Barbossa keresztneve Hector, amit a nézők komolyan is vettek, így az íróknak nem maradt más választásuk, mint beleírták a filmbe az immár hivatalossá vált, de viccből elnevezett keresztnevet.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · ·