FILMEZZUNK.HU
12 elrejtett részlet Johnny Depp filmjeiben, amelyek segítenek jobban megismerni a karaktereit

12 elrejtett részlet Johnny Depp filmjeiben, amelyek segítenek jobban megismerni a karaktereit

2600

10. Különleges kapcsolata volt John Dillingerrel

Johnny Depp egyik interjújában elmondta, hogy különleges kapcsolatot érez John Dillingerrel, a Közellenségek című sorozat főszereplőjének karakterével, akit egyszerű, karizmatikus és megalkuvást nem ismerő embernek talált. Ez azért van, mert mindkettejüknél volt hasonlóság a magánéletükben. Például Depp mostohaapja ugyanabban a börtönben volt bebörtönözve, ahonnan Dillinger segített embereinek megszökni, illetve a való életben ő is, ahogy Dillinger Indiana déli részén élt, körülbelül 70 mérföldre attól a helytől, ahol a színész született és nőtt fel.

11. Foggal körömmel ragaszkodott az eredeti fogsorhoz

Paul Bettany, aki Jock Strapp-ot, a Mortdecai műkereskedő asszisztensét és testőrét alakítja, interjút adott röviddel a film bemutatása után. Ott elárulta , hogy a filmben Depp fogsora Terry-Thomas brit színész előtti tisztelgésből volt ugyanolyan hiányos, ugyanis az eredeti karakternek nagy rés volt a két elülső foga között, amitől a mosolya nagyon egyedivé vált.

12. Mozgó anyajegyek

A 2016-os Yoga Hosers című akcióvígjátékban Johnny Depp karaktere ezúttal Guy Lapointe volt, akinek arcán több anyajegy is található. Érdekesség, hogy ezek az anyajegyek a felvételek során minden jelenetben az arca más-más területére kerültek, melynek máig nem tudni az okát.

//Cornelius//

Ilyen az, amikor kultikus filmek sztárjai évtizedekkel később újra találkoznak

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · ·