FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Stephen Lang új, hátborzongató filmje!

Előzetest kapott Stephen Lang új, hátborzongató filmje!

1176

Előzetest kapott Stephen Lang új, hátborzongató filmje!

Stephen Lang ismét pszichóként riogat! Tizenhárom év után decemberben az Avatar: A víz útjával együtt Stephen Lang is visszatér Pandora világába, hogy aztán minden korábbinál nagyobb káoszba fullassza a békére vágyó na’vik életét. Előtte azonban októberben az Old Manben láthatjuk viszont, melyhez most trailer is érkezett.

A Lucky McKee (Frankenstein játékai, Bosszú) által rendezett filmben Lang mellett Marc Senter (Tiszta tekintet, Dementia), Liana Wright-Mark (Ocean’s 8: Az évszázad átverése) és Patch Darragh (Utódlás, Sully – Csoda a Hudson folyón) is felbukkannak. A trailer alapján egyelőre nehéz belőni, hogy mégis kinek lehet majd szurkolni, de ez egyértelműen pozitívum, hogy nem lövik le előre a fordulatokat. Lang a Vaksötéthez hasonló magányos figurát alakít, aki egy erdő mélyén található házikóban éli mindennapjait, ahova egyszer csak betoppan Senter karaktere.

A már felemlegetett Vaksötét alapján akár el is könyvelhetnénk Senter póruljárását, ám az elveszett túrázó sem tűnik ma született báránynak, amit Lang szóvá is tesz a trailer elején. A videó végére a másik két színész is felbukkan, de az ő szerepük egyelőre olyan rejtély, amit csak a film megtekintése oldhat majd fel. Az Old Man VOD formátumban jelenik meg október 14-én.

Sajnos most már biztos: Dwayne Johnson nélkül jön a következő Halálos iramban-film

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·