FILMEZZUNK.HU
Új Alkonyat film a láthatáron!

Nem vicc, új Alkonyat film a láthatáron!

12126

Nem vicc, új Alkonyat film a láthatáron!

Mikor már azt hittük, hogy a szerelmes tinivámpírok helyét végleg átvették a szuperhősök és a Stranger Things geek kamaszai, Edwardék visszatértek, hogy bizonyítsák: nagyobbat nem is tévedhettünk volna. Az Alkonyat-regények szerzője, Stephanie Meyer még tavaly májusban jelentette be, hogy 12 éves kihagyás után érkezik a folytatás Midnight Sun címen, amely igazából nem is folytatás: ugyanazt a románcot meséli újra, csak Bella Swan nézőpontja helyett Edward Cullen szemszögéből.

Jöhet az új Alkonyat film!

A könyv a beígért dátumban meg is jelent Amerikában, és a számok azt mutatják, volt rá némi kereslet: az első héten egymillió példány fogyott belőle, ami elég döbbenetes szám (ebben benne vannak az e-könyvek, hangoskönyvek és előrendelések is). Nemcsak Amerikában haraptak rá a regényre, a Midnight Sun a bestseller-lista élén áll Egyesült Királyságban, Brazíliában, Hollandiában és Németországban is, Franciaországban pedig a második helyre került. Ennek persze volt előzménye is, az eddigi Alkonyat-regényekből összesen már több mint 100 millió példány fogyott világszerte. Ezek után nem meglepő, hogy már a könyv megfilmesítésén gondolkoznak az eddigi filmek producerei.

2008-as rajtja óta az Alkonyat-franchise több mint 3,3 milliárd dollárt hozott világszerte a mozikban. Utoljára 2012-ben volt film, a történet záródarabjaként bemutatott Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész. Nyílt titok, hogy Robert Pattinson mennyire utálta az Alkonyat-mozikat, és elég valószínűtlennek tűnik, hogy akár őt, akár Kristen Stewartot vissza tudnák csábítani egy esetleges újabb filmadaptációra, hiszen évek óta jól megvannak az indie és művészfilmek világában. De soha nem lehet tudni, mit hoz az élet, főleg, hogy hamarosan Pattinson a The Batmannel ismét visszatér a blockbuster-iparba.

Coming outolt Hollywood egyik legismertebb színésznője

(Via 24.hu)


Article Tags: · · ·