FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató előzetest kapott Donald Sutherland horrorfilmje, a Harrigan úr telefonja

Hátborzongató előzetest kapott Donald Sutherland horrorfilmje, a Harrigan úr telefonja

1090

Hátborzongató előzetest kapott Donald Sutherland horrorfilmje, a Harrigan úr telefonja

Donald Sutherland kísérteni fogja az álmaidat! Emlékszel, amikor az okostelefonodon még volt az a praktikus fejhallgató-csatlakozó? Vagy a home gomb? Vagy ki tudná elfelejteni az eredeti okostelefont, amivel a síron túliakkal is kommunikálhattál? Ó, igen, lehet, hogy ez nem volt hivatalos tervezési jellemző…

De a Harrigan úr telefonja című új Stephen King-adaptációban egy iPhone élő rémálommá változik. A film középpontjában Craig (Jaeden Martell / Jaeden Martell), egy tinédzser áll, aki összebarátkozik egy visszahúzódó és nagyon hátborzongató milliárdossal (Donald Sutherland). A trailerben Craig segít Mr. Harrigannak beállítani a saját okostelefonját, Mr. Harrigan pedig a “pirateking” becenevet adja magának. A barátságuknak vége szakad, amikor Mr. Harrigan váratlanul meghal, de Craig valahogy továbbra is kap hívásokat “piratekingtől”, és hamarosan a környezetében lévő emberek kezdenek holtan előkerülni. “Néhány kapcsolat sosem hal meg” – olvasható a trailerben.

Az új filmnek van némi igazi horror pedigréje is. A producere Ryan Murphy (Amerikai Horror Story: Zártosztály), Jason Blum (Parajelenségek) és Carla Hacken (The Book of Henry). Szóval akár a barátok, akár az ijesztgetés miatt vagy itt, a Harrigan úr telefonja után elégedetten távozol majd. Tartsd nyitva a füled Harrigan úr csengőhangjára, mert október 5-én felcsendül a Netflixen!

Donald Sutherland 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·