FILMEZZUNK.HU
Ezra Miller a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát, akár 26 év börtönt is kaphat, ha elítélik

Ezra Miller a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát, akár 26 év börtönt is kaphat, ha elítélik

1088

Ezra Miller a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát, akár 26 év börtönt is kaphat, ha elítélik

Ezra Miller egy darabig szerencsésnek volt mondható, hiszen bekerült a Legendás állatok-franchise-ba és a DC Moziverzumba is. Azonban a közelmúltban több balhéja rontotta a renoméját, sőt letartóztatásai és kiskorúak veszélyeztetése miatt a Warner fontolóra vette, hogy törli a Flash: A villám bemutatóját. Miller állítólag hathatós segítséggel próbálja menteni a menthetőt, de lehet, a vermonti betörést nem fogja megúszni, annak ellenére sem, hogy ártatlannak vallotta magát az ügyben: akár 26 évet is kaphat.

Botrány! A rendőrök letartoztatták Ezra Millert, a The Flash-film főszereplőjét

Az eredetileg szeptember 26-ra kitűzött bírósági meghallgatás végül a mai napon zajlott le az állami legfelsőbb bíróságon. Itt Ezra Miller személyesen nem jelent meg, engedélyezték neki a távvallomást. A tárgyalás során kimondták, hogy Miller nem mehet a betöréssel megkárosított szomszéd, Isaac Winokur közelébe, nem zaklathatja őt e-mailen, üzeneteken keresztül, a közösségi oldalakon vagy személyesen, valamint semmilyen formában nem léphet kapcsolatba egy másik vermonti lakossal, bizonyos Aiden Earlyvel sem. Ezek annak a feltételei, hogy szabadlábon védekezhessen a közeljövőben. A betörésért legfeljebb 26 év börtönbüntetést és több mint 2000 dolláros bírságot kaphat. Megvan az esélye arra, hogy kimondják a bűnösségét, ugyanis a nyomozás során kiderült, hogy kamerák is rögzítették a bűncselekményt.

A tavaszi incidens során Ezra Miller a kérdéses szomszéd éléskamrájából lopott el három üveg alkoholos italt, gint, vodkát és rumot, miközben állítólag egy ételhez keresett hozzávalókat, amit az édesanyjával akartak elkészíteni. Egy korábbi jelentés szerint Miller azzal védekezett, hogy Isaac Winokur gyerekkori barátja (vagy legalábbis az volt), így abban a hitben hatolt be a birtokára és a kamrájába, hogy ő ezt megteheti, neki ez megengedett a (volt) barátság okán.

Ezra Miller végleg búcsút inthet a Flash alakításának a botrányos viselkedése miatt

Ezra Miller közben tárgyalt a Warnerrel a Flash megmentésének az ügyében, és az eredmény az lett, hogy nem törölték a bemutatódátumot, nálunk a film 2023. június 22-én kerül a mozikba jelen állás szerint. A színész nemcsak bocsánatot kért nyilvánosan, de azt is bejelentette, hogy kezelteti magát. Issa Rae, a Bizonytalan című sorozat színésznője mindezt elfogadhatatlannak tartja: szerinte hatalmas hiba, hogy Hollywood még együttműködik vele, illetve próbálják őt mentegetni.

Botrány! Nemi erőszak miatt börtönbe kerülhet a Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·