FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit a filmkészítők figyelmen kívül hagynak, pedig érdemes lenne rá odafigyelni

10 dolog, amit a filmkészítők figyelmen kívül hagynak, pedig érdemes lenne rá odafigyelni

1228

10 dolog, amit a filmkészítők figyelmen kívül hagynak, pedig érdemes lenne rá odafigyelni

Úgy tűnik a filmek és sorozatok szereplői szuper képességekkel rendelkeznek, még akkor is, ha az irodai hivatalnokok életéről szól. Ez azért van így, mert a képernyőn jelenlévők szinte soha nem izzadnak és vörösödnek, míg egy átlagos pár a reggelt közös fogmosással kezdi. A Filmezzünk.hu összegyűjtötte azokat az érdekességeket, amelyek nem lehetnek valósak.

1) Nem hordanak kalapot a filmekben

Mindenki megérti, hogy a filmforgatások általában zárt helyen zajlanak, és a hókupacok általában csak számítógépes grafika által készülnek. Ennek ellenére a kalapok, kesztyűk és sálak hiánya meglehetősen furcsa, ha a szereplők hóviharban mennek keresztül egy filmben.  A nézők évek óta próbálják megérteni, miért olyan irreális a filmekben a téli hideg.

2) Luxusreggeli, amit senki sem eszik

A főszereplő általában reggelinél már öltönyben van, gyorsan leharap egy croissant-t, iszik egy korty kávét, és már megy is. Vagy esetleg nem eszik semmit, és egyszerűen csak újságot olvas. Tipikus eset, hogy ilyenkor már a felesége régen fent van, mert nem aludt hajnali 5 óta, így korán felkelve főzött tükörtojást bacon-nel, friss pirítóssal, édes kenyereket és gyümölcssalátát készített kedvesének. A való életben viszont ezekre nincs ideje egy dolgozó nőnek. Akkor a filmekben mégis hogy sikerül neki?

3) Fogkrém nélkül mosnak fogat

Azokban a jelenetekben, amikor a szereplők fogat mosnak, gyakran sok kérdést vetnek fel. Számunkra ugyanis érthetetlen, hogyan is mosnak fogat a szereplők fogrém nélkül. Persze nem néznének ki szépen a színészek, miközben folyik le az állukon a fogkrémhab, de akkor is több kérdést vet fel az a jelenet, amikor a szereplő bemegy a fürdőszobába, elveszi a fogkefét, és rögtön a szájába veszi fogkrém nélkül és határozott mozdulatokkal elkezdni mosni a fogait.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · ·