FILMEZZUNK.HU
10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

12517

Színészek, akik szívesen eltitkolnák a múltjukat

Manapság egy felkapott színész szinte semmit sem csinálhat úgy, hogy arra ne derülne fény, ám a szemfüles újságírók nem csak a sztárok aktuális dolgaira kíváncsiak, alkalmanként még azt is előássák a hírességekről, ami régen, akár a karrierjük előtt történt, és szívesen letagadnák. A folytatásban ezen színészek közül válogattuk össze a legproblémásabb eseteket! Következzenek hát olyan híres színészek, akiknek sötétebb a múltjuk, mint gondolnátok.

(1) Tom Hardy

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

Az angol színész gyakran formál meg rosszfiúkat, és bizony bőven van miből építkeznie. Karrierje kezdetén Hardy eléggé rákapott az alkoholra és a crackre, amit munkája miatt természetesen mindenki elől titkolt. „Volt, hogy elszállva és halálra rémülten tértem magamhoz valami ijesztő helyen. Simán megtörtént, hogy London valamelyik rosszabbik környékén ébredtem, vagy egy másik országban, esetleg egy ágyban egy ismeretlennel, egy teljesen idegen helyen, ahova az isten tudja, hogy kerültem, ráadásul vérezve. Óriási mázli, hogy nem kaptam hepatitist vagy AIDS-et” – mesélte Hardy, aki saját bevallása szerint akkor tért jó útra, amikor 2003-ban megszületett a kisfia.

(2) Angelina Jolie

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

Ma már nehéz elképzelni, de a világ egyik legnagyobb sztárja, az ENSZ jószolgálati nagykövete, Angelina Jolie egykor „csak egy kis punk volt, tetoválásokkal” (a meghatározás tőle magától származik). A későbbi híresség még húszéves kora előtt belekóstolt a drogokba és az önpusztítás egyéb formáiba is. „Fiatal vagy, részeg, az ágyban vagy, kés van nálad, szóval bármi megtörténhet” – nyilatkozta a színésznő. Jolie-nak hasonlóan hírhedtek fiatal korában kötött házasságai is: először Jonny Lee Miller, majd Billy Bob Thornton felesége volt, és a pletykalapok mindkét kapcsolat idején tele voltak a bizarr dolgaikról szóló hírekkel (Millerhez például egy olyan pólóban ment hozzá, amit a férfi vérével kentek össze).

(3) Matthew Broderick

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

A Meglógtam a Ferrarival sztárja 1987-ben akkori barátnőjével, Jennifer Greyjel Észak-Írországban vakációzott, amikor egy végzetes autóbalesetben két ember halálát okozta. Megfeledkezett a helyi viszonyokról, autójával véletlenül a szembeforgalomban haladt, és összeütközött egy másik járművel: annak utasai, egy 63 éves helyi asszony és 28 éves lánya életüket vesztették. Broderick ugyan pénzbírsággal megúszta a gondatlanságot, viszont a baleset hatalmas traumát jelentett a számára, és a mai napig árnyékként vetül az életére. A színészt legutóbb sokan azért kritizálták, mert 2012-ben elvállalt egy szerepet egy autóreklámban – a Honda kifejezetten jól sikerült Super Bowl-hirdetése egyébként pont a Meglógtam a Ferrarival sztoriját idézte meg, modern köntösben.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·