FILMEZZUNK.HU
8 fantasztikus film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

8 fantasztikus film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

30208

8 fantasztikus film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

Vannak filmek, amiket megnézünk és jobb kedvünk lesz utánuk,vagy rettegünk egy kicsit. És vannak azok a filmek, melyek olyan hatással vannak ránk, hogy utána hetekig azt az érzést keressük, amit a film nézése közben éreztünk. Mivel nem találjuk, ezért kénytelenek vagyunk még vagy százszor megnézni ugyanazt a mozit. Ismerős az érzés, ugye? Most kedvenc szerelmes filmjeinket gyűjtöttük össze neked egy szívdobogtató listába, amik biztosan rád is nagy hatással lesznek. 

1) Ahol a szivárvány véget ér (2014)

Rosie és Alex gyermekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a fiú felvételt nyer a Harvardra, hirtelen el kell válniuk egymástól. Egy váratlan fordulat következtében Rosie élete is egészen másként alakul, mint ahogyan korábban eltervezte. Barátságuk vajon túlélheti a távolságot, s vajon legyőzheti a határokat az igaz szerelem?

Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie, 2014)

2) Fogadom (2012)

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) alighogy összeházasodtak, már is egy szörnyű tragédia áll boldogságuk útjába. A havas úton autóbalesetet szenvednek, amelynek következtében Paige kómába kerül. Szerencsére sikerül felkelnie a kómából, de a nő nem emlékszik az elmúlt néhány évre, így arra sem, hogy elvált, és hogy újra férjhez ment. Leónak kitartónak kell lennie, ha szeretné visszaszerezni a nőt. Paige mindeközben arra sem emlékszik, hogy miért vált el Jeremytől (Scott Speedman).

Fogadom (The Vow, 2012)

3) Mielőtt megismertelek (2016)

Lou Clark egy vidám, ámde céltalan 26 éves nő, aki egyik munkahelyén sem képes hosszabb időt eltölteni. Életében gyökeres változás áll be, mikor egy kastélyban egy lebénult ifjú bankár gondozója lesz. Will megkeseredett és cinikus, és úgy véli, számára már nem tartogat sokat a az élet. Lou megjelenése azonban felforgatja addig világát. Az idő múlásával a két fiatal között az együtt töltött hetek során szoros kapcsolat alakul ki.

Mielőtt megismertelek (Me Before You, 2016)

4) Az ifjúság végrendelete (2014)

Az ifjúság végrendelete egy megható történet a szerelemről és az első világháborúról Vera Brittain világhírű memoárja alapján, mely mára a legnagyobb klasszikusok egyikévé vált. Brittain egy szabadszellemű nő, aki ösztöndíjjal kerül az Oxfordi Egyetemre, hogy író válhassék belőle. Mikor kitör a háború, szerelmét és fivérét a frontra vezényelik. A nő felismeri, hogy miközben szerettei csatáznak, ő sem tud tétlenül ülni a négy fal nyújtotta biztonságba

Az ifjúság végrendelete (2014)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·