FILMEZZUNK.HU
10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

12532

(4) Samuel L. Jackson

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

A Ponyvaregény sztárja pályája során nem idegenkedett a durva arcok megformálásától, és a hírek szerint egykor civilben is elég kemény srác volt. 1969-ben, a fekete polgárjogi mozgalmak idején társaival együtt túszul ejtette iskolája, az atlantai Morehouse College kuratóriumának tagjait, hogy reformokat követeljenek a diákoknak. Az akció elérte a célját, de Jacksont személyi szabadság megsértése miatt elítélték. Ezzel párhuzamosan a későbbi sztár közel került a Fekete Párduc fekete polgárjogi mozgalom militáns csoportjához is, viszont előrelátó édesanyja ekkor Los Angelesbe küldte, így Jackson végül megúszta további durvulások nélkül.

(5) Robert Downey Jr.

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

Ma már Vasembert tisztelhetjük benne, de egykor Robert Downey Jr. volt a legbalhésabb sztár Hollywoodban. Ami a drogokat illeti, a marihuána, a kokain és a herion egyaránt szerepelt a bevásárlólistáján, 1996-ban pedig le is tartóztatták, amikor a Sunset Boulevardon száguldozott, egy csomó kábítószerrel és egy kézifegyverrel. Egy hónap sem telt el, és a színészt már birtokháborításért kapták el: átbóklászott ugyanis a szomszédja házába, ahol befeküdt aludni az egyik gyerek ágyába. Az öt év rehabilitáció és a Gothika producerével, Susan Levinnel való megismerkedése azonban meghozta a fordulópontot Downey Jr. életében: saját bevallása szerint 2005-ben kötött házassága mentette meg az életét.

(6) Rose McGowan

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

Mivel Marilyn Manson barátnője volt, ráadásul egy díjátadón vékony láncokból álló, teljesen átlátszó ruhában jelent meg, Rose McGowanről azért sejtettük, hogy nincs minden rendben vele. A zűrös életmód már gyerekként rátalált a színésznőre, hiszen szülei révén, testvéreivel együtt Olaszországban, egy szektában nevelkedett. A Children of God nevű vallásos csoportosulás tagjai állítólag szexszel toboroztak maguknak új híveket, és mindenkit arra buzdítottak, hogy már gyerekként éljen aktív szexuálisan életet. McGowan 9 évesen szökött el a szektától, és Washingtonban élő nagymamájához költözött. Sorsa azonban ezután sem lett sokkal biztosabb: 14 évesen már drogelvonóra került, ahonnan lelépett, majd ezt követően az utcán élt. 15 éves korában végül hivatalosan is függetlenítette magát a szüleitől, önálló életet kezdett, és nekilátott felépíteni a karrierjét.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·