FILMEZZUNK.HU
A legjobb romantikus filmek

15 legromantikusabb film, amit mindenképpen látnod kell

3619

10. 27 idegen igen / 27 Dresses, 2008/

Jane egy segítőkész és fiatal nő, aki folyton esküvőkre és lakodalmakra jár, ám a saját kapcsolatai sehová sem tartanak. Titkon szerelmes a főnökébe, aki azonban Jane húgába, Tessbe szeret bele. Egy nap Jane két esküvő között ingázik, amikor találkozik Kevinnel, a riporterrel, aki úgy gondolja, remek sztorit írhatna Jane-ről. Mivel Kevin egy cinikus és mogorva fickó, az első pillanattól fogva ellenszenves lesz a nőnek. Amikor viszont a húga megkéri, hogy szervezze meg George és az ő esküvőjét, Jane élete talán boldog fordulatot vesz.

27 idegen igen / 27 Dresses, 2008/

9. Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

Amanda Collier és Dawson Cole gimnáziumi éveik alatt egy párt alkottak. Azóta eltelt húsz év, ez idő alatt pedig egyszer sem találkoztak. Amikor egyik közös barátjuk tragikus körülmények között meghal, a temetésen egymásba botlanak. Találkozásuk úgy fest, lángra lobbantja sosem feledett szerelmüket. Idővel rájönnek, hogy annak idején miért nem tudták elviselni egymást, csakhogy egy felnőttként már nehezen képesek kompromisszumokat kötni. Vajon van jövője kettejük kapcsolatának?

Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

8. Séta a múltba /A Walk To Remember, 2002/

Landon (Shane West) a középiskolában igazi menő arcnak számít. A legnagyobb örömöt az jelenti számára, ha a gyengébbekkel gonoszkodhat. Ám egyszer balul sül el egy tréfája, és büntetésként közösségi munkát kell végeznie. Részt kell vennie a színdarabban, korrepetálnia kell a többieket, és hasonló, nem túl menő feladatokat kell ellátnia. Eközben ismerkedik meg Jamie-vel (Mandy Moore), aki az iskola csodabogarának számít. A lány elvarázsolja Landont.

7. Kedves John /Dear John, 2010/

John katona, aki egy különleges alakulatban szolgál. Egy nap hazalátogat Dél-Karolinába, hogy magányos édesapjával töltsön egy kis időt. Ekkor találkozik az elragadó Savannah-val, a főiskolás lánnyal, aki szintén otthon tölti a szünidőt. A két fiatal egymásba szeret, és életük legszebb heteit töltik egymással.

Kedves John /Dear John, 2010/

6. P.S. I Love You / P.S I Love You, 2007/

Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry még halála előtt gondolt felesége jövőjére, és hamarosan elkezdenek érkezni azok az üzenetek, amelyeket előre felvett. Az elsőt a lány harmincadik születésnapján kapja, melyben Gerry megkéri, hogy mozduljon ki otthonról. A gyászoló özvegy az üzeneteken keresztül szép lassan visszatalál az élethez.

P.S. I Love You (2007)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·