FILMEZZUNK.HU
Íme 10 élőszereplős adaptáció, amely megváltoztatta a karakterek megjelenését, a végeredmény önmagáért beszél

10 élőszereplős adaptáció, amely megváltoztatta a karakterek megjelenését, a végeredmény önmagáért beszél

1573

4. Kék tündér / Cynthia Erivo

Bár a Kék tündérnek nincs nagy szerepe a Pinokkióban, de az 1940-es animációs változat egyik nélkülözhetetlen szereplője volt. Amikor a producerek arra gondoltak, hogy a klasszikus mesét élőszereplős filmmé alakítják, bizonyára sok színésznő jelölt volt ennek a gyönyörű tündérnek a szerepére. A rendezők minden bizonnyal látták, hogy Cynthia Erivo nemcsak külsejével, de lenyűgöző hangjával is el fogja varázsolni a közönséget, és ezzel megmutatja egy teljesen más oldalát a már ismert karakternek.

5. Zuko herceg / Dev Patel

Kezdetben a karaktert Jesse McCartney alakította. Ennek ellenére végül a produkció Dev Patelt választotta, akinek harcművészeteket kellett gyakorolnia ahhoz, hogy megfeleljen az Avatár – Aang legendája című sorozatban szereplő gonosztevőnek.

6. Csingiling / Julia Roberts

Julia Roberts és az 1953-as animációs karakter egyetlen közös pontja csupán a hegyes fülük volt, hiszen még a ruháik sem hasonlítottak egymásra. Az élőszereplős verziót Steven Spielberg rendezte, és nem a Disney készítette, így szabadon szárnyalhatott a képzelet az élőszereplős változat kapcsán. Itt például a színészek már nem gyerekek, hanem felnőttek voltak, akik -szakítva a szokásokkal – visszatértek Sohaországba egy új csatára Hook kapitány ellen.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·