FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akik bátran beszéltek megnyerő külsejükről, amikor bizony nem érezték jól magukat a bőrükben, akármilyen jól is néztek ki

10 híresség, akik bátran beszéltek megnyerő külsejükről, amikor bizony nem érezték jól magukat a bőrükben, akármilyen jól is néztek ki

1195

4. Chloë Grace Moretz

A színésznő teste 2016-ban mém tárgyává vált, és az eset kihatott lelki egészségére is. „Emlékszem, hogy ott ültem, és arra gondoltam, hogy a testem a tréfa középpontjává vált. De nem tudok változtatni azon, amilyen vagyok.” Így eltűnt a nyilvánosság elől, és a paparazzik távolléte lehetővé tette számára, hogy felépüljön, és jobban elfogadja önmagát. Moretz a női test elfogadásának szószólója lett. Egy interjúban azt mondta, hogy igyekszik megőrizni a természetes megjelenést azáltal, hogy nem szerkeszti a képeit és nem visel túl sok sminket. „Szeretném megértetni a fiatal nőkkel, hogy megértsék, nem születünk tökéletes külsővel. Néha meg kell küzdened a dolgokért és el kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. Csak így lehetsz boldog.” – mondta Moretz.

5. Jonah Hill

A színész az önszeretet felé vezető útjáról beszélt az Ellen DeGeneres Show-ban, ahol bemutatott egy fotót, amelyen 14 évesen igencsak túlsúlyos volt. „Fiatal és felnőtt életem nagy részét azzal töltöttem, hogy hallgattam az embereket, akik azt mondták, kövér vagyok és abszolút nem vagyok vonzó. ” És bár sok időbe telt, Hill azt mondta, hogy végül megtanulta szeretni önmagát, és olyan emberként és művészként tudott megjelenni, aki valójában szeretne lenni, elfogadva magát olyannak, amilyen.

6. Hilary Duff

Az énekes és színésznő egy Instagram bejegyzésben mutatta meg hogyan is néz ki külseje a valóságban anyukaként. A képek alatti kommentek és magazinok viszont nem szűkölködtek a negatív hozzászólásoktól. Hilary azt mondta: „A testem egészséges, és úgy élek, ahogy nekem jólesik.” Arra kért más hölgyeket, hogy ne vesztegessék az idejüket a másságról és tökéletességről való álmodozásaikkal. Duff azt is elmondta, hogy elégedett a testén bekövetkezett változásokkal, azután is, hogy 3 gyönyörű gyermek édesanyja lett. Arra is bátorít más nőket, hogy dolgozzanak lelki egészségükön éppúgy, mint ahogy el kell fogadni természetes külsejüket is.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·