FILMEZZUNK.HU
Tobey Maguire és Hugh Jackman is szerepelhet a következő Bosszúállók filmben!

Tobey Maguire és Hugh Jackman is szerepelhet a következő Bosszúállók filmben!

647

Tobey Maguire és Hugh Jackman is szerepelhet a következő Bosszúállók filmben!

Ahogy a Marvel Studios bejelentette a Marvel Filmes Univerzum 5. és 6. fázisának fejlesztését, egyre több hír és pletyka lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy milyen karakterek feltűnésére számíthatunk – különösen a Bosszúállók-filmekben, a Bosszúállók: A Kang-dinasztiában és a Bosszúállók: Titkos háborúban.

A szórakoztatóipari bennfentes YoutTube-csatorna, a Heavy Spoiler most egy újabb ilyen pletykáról számol be, a Bosszúállók: Titkos háborúval kapcsolatban. A korábban egyszerűen csak Bosszúállók 6. néven ismert filmmel kapcsolatban a Marvel Studios állítólag azon dolgozik, hogy a hatodik részt minél több népszerű karakterrel töltse meg.

A Heavy Spoiler úgy tudja, hogy a hatodik Bosszúállók-csapatfilmben a stúdió a közelgő X-Men és Fantasztikus Négyes filmjeiből is több karakter szerepelhet, miközben több eddig is népszerű szereplőt is visszahoznának. Állítólag a Bosszúállók közé a Hugh Jackman által alakított Rozsomák/Farkas és Tobey Maguire Pókembere is csatlakozhat.

A szereplésük nem feltétlenül lenne meglepő, hiszen Maguire újra eljátszotta Peter Parker szerepét a Pókember: Nincs hazaútban, még Hugh Jackman a Deadpool 3-ban fog szerepelni Ryan Reynolds oldalán.

A sztárok megosztották, hogyan néznek ki valójában, amikor nem fedi smink az arcukat

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · ·