FILMEZZUNK.HU
Alapfilmek a boldogsághoz

10 alapfilm, mely segít megmutatni a boldogsághoz vezető utat

27163

8. Rockhajó (The Boat That Rocked, 2009)

A hatvanas években a brit rádiócsatornák nem igazán játszották az Amerikában oly népszerű új stílust, a rock muzsikát, pedig igény lett volna rá. Ezért aztán néhány bátor férfi kalóztevékenységbe kezd, s egy hajó fedélzetéről kezdik sugározni a zenei forradalom új stílusát. A történet a rádiós csapat hétköznapjait mutatja be, azé a csapatét, akikre akkoriban 25 millió rádióhallgató figyelt.

Rockhajó (The Boat That Rocked, 2009)

9. Rövidre vágva (Short Cuts, 1993)

A Los Angeles-i kertváros tíz egymás mellett élő emberpárjának mindennapos történetét látjuk: elfojtott indulatok, szerelem nélküli légyott, méltatlan munkák, gyötrő féltékenység, kicsinyes bosszú, szeretethiánnyal teli hétköznapok, az együttélés közönyös sivársága, álintellektuális játékok, gyilkosság – heorikus témák kifordítva, vitriolban hemperegve, rövidre vágva.

Rövidre vágva (Short Cuts, 1993)

10. Eddie, a sas (Eddie the Eagle, 2016)

Michael Edwards (Taron Egerton) gyerekkori álma, hogy egyszer elinduljon az olimpián. A brit férfi azonban nem egy nagy sporttehetség. Amikor meglátja a négysáncversenyt a tévében, elhatározza, hogy ebben a számban, síugróként igenis el fog indulni a versenyen. Ahhoz, hogy teljesíthesse ezt a vágyát, egy karizmatikus edző (Hugh Jackman) veszi őt kezelésbe. Cél az 1988-as Calgary-ban tartott téli olimpia!

Eddie, a sas (Eddie the Eagle, 2016)

Keanu Reevesre a nyílt utcán támadtak rá – Nem fogod elhinni, hogy reagálta le a színész!

Listánk természetesen szubjektív, mely lehet, hogy nem tartalmazza a kedves Olvasó kedvenc, témával kapcsolatos filmjét. Ha szeretnéd ajánlani a többi olvasónak a kedvenc, boldogsággal foglalkozó filmedet, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben.

(Cikk forrása: Brightside; Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·