FILMEZZUNK.HU
Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

6553

Jason Bateman legjobb filmjei

Jason Kent Bateman 1969. január 14-én született New York-ban. Golden Globe-díjas amerikai színész. Karrierjét tiniszínészként kezdte, majd olyan filmekben is szerepelt, mint A királyság, a Juno, a Hancock, Egek ura és a Förtelmes főnökök, valamint annak folytatása. 2001-ben feleségül vette az énekes Paul Anka lányát, Amandát, és 2006-ban megszületett első gyermekük, 2012-ben pedig megérkezett a következő csöppség, aki a Maple Sylvie nevet kapta. Most nézzük meg Jason Bateman 13 legjobb filmjét, kronológiai sorrendben.

1. Szakíts, ha bírsz (2006)

A romantikus komédiák végén a szerelmesek csókban forrnak össze és kéz a kézben, boldogan néznek a szép, közös jövő elé. Ám erről a jövőről vajmi kevés információnk van. Nézzük azonban Brooke és Gary esetét. Annak rendje módja szerint ismerkedtek meg egymással, majd jött a mindent elsöprő, nagy szerelem, végül az összeköltözés. Ám a régi mondáshoz hasonlóan, lakva ismerik meg egymást az emberek és ez bizony rózsásnak aligha mondható helyzetet eredményez. Valóságos háború veszi kezdetét a szembenálló felek között, melyből lassan az összes ismerős, barát, sőt idegen kiveszi a részét.

Jon Favreau 14 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

2) Hancock (2008)

A szuperhős is csak ember. Hancock például mindenkit megment, aki menthető, ő maga viszont egyre menthetetlenebbnek tűnik. Baj esetén magasan szárnyal, egyébként meglehetősen mélyen van. Talán nem kéne szupermennyiségű alkoholt lenyomnia minden este; talán rossz, ha a gyermekek erkölcsös példaképe egy lakókocsiban lakik; talán hiba jócselekedet közben lazán romba dönteni a fél várost. Amikor tehát egy bevetése során találkozik Ray Embreyvel, az állástalan imázsépítő szakértővel, felkéri, hogy segítsen neki visszakerülni a közösség szívébe. A hivatásosnak mindegy, kit fényez profi mód, vállalja a megbízást és ezzel csapdába kerül. Arra ugyanis nem számított, hogy a felesége nem véletlenül pártolja annyira a lecsúszott szuperembert.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

3) A dolgok állása (2009)

Stephen Collins képviselőben sokan a jövő amerikai elnökét látják. A politikus szépen ívelő karrierjét azonban beárnyékolja asszisztensnőjének (egyben szeretőjének) halála, ugyanis a nő gyilkosság áldozata lesz. Közben Cal McAffrey, a Washington Globe dörzsölt riportere egy gyilkosság ügyében nyomoz. Az újság zöldfülű bloggere, Della Frye az első, aki felfigyel a látszólag egymástól független két eset közötti kapocsra. Miközben közösen próbálnak utánajárni a dolognak, Cal egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen Collins egy régi barátja. Az ügy azonban alapjaiban rengetheti meg az országot.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

4) Kivonat (2009)

Joel egy kis üzem tulajdonosa. A férfi rossz passzban van, egymást érik a személyes és a szakmai problémák. Először a gép meghibásodása következtében az egyik alkalmazottja balesetet szenved. A sérült perrel fenyegetőzik, ami a cég helyzetét veszélyezteti. Joel magánélete is zűrösen alakul, miután némi drog hatása alatt elfogadta csapos barátja ajánlatát, hogy tegye próbára a felesége hűségét. Nos, úgy tűnik, hogy az általa felbérelt dzsigoló sikerrel járt. Végül ott van az új alkalmazott, Cindy, aki valójában meg akarja fejni a vállalatot. Joel megkísérli megmenteni a cégét és a házasságát.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

5) Páros mellékhatás (2009)

A Vince Vaughn eredeti ötletéből készült fergeteges vígjátékban négy középnyugati férj és feleség egy trópusi szigeti üdülőparadicsomba utazik az egyik pár ötlete nyomán, akik a házasságukat szeretnék rendbe hozni ezen a vakáción. A másik három kettős kapva kap a remek alkalmon, és alig várják, hogy kedvükre fürdőzzenek, jet skizzenek, és elmerüljenek az édeni örömökben. Csakhogy hamarosan rá kell döbbenniük, hogy az üdülő terápiás foglalkozásai nem fakultatívak. Kiderül, hogy az eleinte kedvezőnek tűnő nyaralásnak ára van: szembe kell nézniük a problémáikkal.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·