FILMEZZUNK.HU
Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

6615

6) Sejtcserés támadás (2010)

Jennifer Aniston és Jason Bateman a Sejtcserés támadás főszereplői, amely egy nem szokványos vígjáték Kassieről, egy okos, vidám, szingli lányról, aki a kissé idegbajos legjobb barátja, Wally határozott ellenvetésének eleget nem téve végképp úgy dönt, itt az ideje egy babának, még akkor is, ha ezt saját magának kell is megoldania egy sármos “önkéntes” spermadonor apró kis segítségével (Patrik Wilson). A jóbarát Wally nem tudja, Kassie babaterve nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte, de rendben révbeért. Aztán eltelik hét év, és mindenre fény derül, amikor is Kassie és csemetéje visszaköltözik New York-ba, és Wally végre megismerkedik Kassie koraérett- furcsa módon szintén némileg ideggyenge – kisfiával.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

7) Förtelmes főnökök (2011)

Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

Förtelmes főnökök (2011)

8. Testcsere (2011)

Dave és Mitch gyermekkori jóbarátok, de az élet elsodorta őket egymástól. Míg az előbbiből jól kereső, ám túlhajszolt ügyvéd, férj és háromgyermekes apa lett, addig az utóbbi agglegény, és ugyanolyan léhűtő maradt, mint volt. Egy részeg éjszakát követően azonban az életük a feje tetejére áll, ugyanis testet cserélnek! Hamarosan rájönnek, hogya látszat ellenére ez nem is olyan jó dolog. Kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni a régi énjüket, miközben megpróbálják nem tönkretenni a másik életét.

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

9) Személyiségtolvaj (2013)

A kimeríthetetlen pénzkeret lehetővé teszi Diana számára, hogy flancoljon Miamiban, és megvegye, amire csak kedve szottyan. Csak egy a bökkenő: a kártya, amit a vásárlási ámokfutáshoz használ Sandy Bigelow Patterson nevére szól, aki egy számlakezelő, és az Államok túlsó felén lakik. Az igazi Sandy Bigelow Pattersonnak egy hete van, hogy levadássza a szélhámost, mielőtt a világa összeomlik, így délre indul, hogy kérdőre vonja a nőt, akinek szabad belépőkártyája van az ő életébe. Próbálkozik vesztegetéssel, hízelgéssel, veszekedéssel, de kénytelen rádöbbenni, milyen kemény meló visszaszerezni a saját nevét.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·