FILMEZZUNK.HU
Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

6617

10) A leghosszabb hét (2014)

A gazdag és céltalan Conrad Valmont éli a gondtalan jómódúak életét a szülei anyagi támogatásával. Egyetlen félelme, hogy minden nélkül magára marad. Ez egy héten belül be is következik: a szülei kitagadják, a hotelből kilakoltatják. Ám a borús napok ellenére megtalálja a szerelem. Csakhogy Valmont nem tud felnőni a kialakult helyzethez.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

11) Központi hírszerzés (2016)

A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon.

Jason Bateman 13 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

12) Hivatali karácsony (2016)

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal… Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat. Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!

Heti mozibemutatók – 2016. december 8-tól

13) Éjszakai játék (2018)

Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul – valami nagy baj történik. De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt.

Éjszakai játék (Game Night, 2018) - Előzetes

Szerző: MéziMcFly

Már 73 éves a Dallas Bobbyja – Kizárt, hogy még mindig felismernéd Patrick Duffyt

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·