FILMEZZUNK.HU
Döbbenet! Terhes bohócot csinálnak Jokerből a DC új képregényében

Döbbenet! Terhes bohócot csináltak Jokerből a DC új képregényében

417

Döbbenet! Terhes bohócot csináltak Jokerből a DC új képregényében

Ráadásul szül egy gyereket. Joker becstelen történetének legújabb fejezete az eddigi legszokatlanabb: a DC szupergonosz ugyanis teherbe esik, majd fura körülmények közt “szül” egy gyereket.

A DC Comics sorozatának új számában, a The Joker: The Man Who Stopped Laughing-ben Batman ősellensége azután lesz terhes, hogy rányomul a Zatanna nevű, igazi varázserővel bíró bűvészhölgyre, aki amolyan bosszúként megátkozza a Jokert. Az átok úgy szól, hogy soha senki másnak nem lehet gyereke Jokertől, de mivel bűnöző bohócnak eleve nincs gyereke, ezért a mágia megfordul és ő lesz terhes.

Ha ez elsőre furcsán hangzik, nem baj, pont ez volt a képregényeket készítő cég szándéka. A DC Comics honlapján úgy hirdeti a Matthew Rosenberg és Carmine Di Giandomenico által írt kiadványt, hogy az tartalmazza a Joker “eddigi legbizarrabb kalandját“. A sztori ráadásul csak egyre betegebb, ahogy megy előre, Joker ugyanis elmegy egy másik szupergonoszhoz, aki mellesleg orvos is, hogy nézzen már rá a gyerekre, de mivel Jokernek csak himbilimbije van lent, az orvos nem tud sokat tenni a terhes vizsgálat során. Joker végül különleges módszert választ a szülésre, kiokádja (!!?) a gyerekét, aki egy deformált mása önmagának. Nagyon beteg.

Megkezdődött a Joker 2 forgatása, itt az első fotó Joaquin Phoenix bohócáról

(Via Offmedia.hu)


Article Tags: · · ·