FILMEZZUNK.HU
9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

1029

4. Julian Lennon környezetvédelmi és humanitárius alapítványát maga John Lennon ihlette

Julian Lennon még 2007-ben alapította meg a White Feather Foundationt. Ez egy környezetvédelmi és humanitárius szervezet, amely az oktatásra, az egészségügyre, a környezetvédelemre, valamint az őslakos kultúrák megőrzésére és védelmére összpontosít. Az alapítvány nevét maga John Lennon ihlette.  Azt mondta a fiának, hogy ha meghalna, az üzenet fehér toll formájában érkezzen meg hozzá. Így tudta meg, hogy Lennon a túlvilágon rendben van.

5. Zelda Williams apját, Robin Williamst és kedvenc jótékonysági szervezetét tisztelte meg a Noble Awards-on

Zelda Williams 2015-ben tisztelgett édesapja előtt a Noble Awards-on. Az akkor 25 éves Zelda bemutatta egyik kedvenc jótékonysági szervezetét. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan beszélt, mióta édesapja elhunyt. Elmondta: “Embertelen sebességgel, mosollyal az arcán szállna fel, és soha nem nézne hátra.”

6. Vilmos herceg és Harry herceg tisztelegtek Diana hercegnő halálának huszadik évfordulóján

A testvérek létrehoztak egy különleges kertet, amelyet édesanyjuk kedvenc fehér virágaival borítottak be, hogy megemlékezzenek édesanyjukról. A Kensington-palota egy különleges kiállítást is tart az életéről, különös tekintettel arra, hogy hogyan is szervezte meg Diana jótékonysági munkáit. A palotában Diana szobrát is elkészítették.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·