FILMEZZUNK.HU
9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

1030

7. Christopher Reeve gyermekei a Christopher és Dana Reeve Alapítvány vezetésével viszik tovább örökségüket

Christopher Reeve leginkább arról ismert, hogy a 70-es és 80-as évek eredeti filmjeiben az ikonikus Supermant alakította. 1995-ben azonban lovaglás közben balesetet szenvedett, és hátralévő életét tolószékben töltötte. Feleségével együtt megalapította a Christopher és Dana Reeve Alapítványt. Fiuk, Will, Reeve előző kapcsolatából származó 3 gyerekével együtt ma az igazgatótanács tagjai.

8. Bob Marley legtöbb gyereke követték apjuk nyomdokait, és folytatták a zenélést az ő nevében

Bob Marley-nak 12 gyereke van, és sokan az ő nyomdokaiba léptek, zenéltek, és még tekintélyes díjakat is nyertek. Sok albumot adtak ki apjuk nevének tiszteletére. Ahogy egyik gyermeke, Damian mondta: “Apánk továbbra is része a mindennapi életünknek, az igazat megvallva, a leckék, az erkölcsök és az általa mutatott példa végigkísér és vezet minket mindenen, amit teszünk.”

9. Frances Bean Cobain egy ruhakollekcióval tisztelte meg apját, Kurt Cobaint

Kurt Cobain egyetlen lánya a Kurt Was Here nevű ruhakollekcióval tiszteli meg apját. A tény az, hogy Cobain nemcsak nagyszerű zenész volt, hanem tehetséges művész is. Mostantól rajongói Cobain saját vázlatait és grafikáit ábrázoló pólókat és pulóvereket is viselhetnek.

//Cornelius//

Emlékszel rá? Így néz ki most a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárja

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·