FILMEZZUNK.HU
Ki akarják vágni Donald Trump cameóját a Reszkessetek, betörők! 2.-ből

Donald Trump megjelenése a Reszkessetek, betörők! 2-ben egyáltalán nem volt tervezett

814

Donald Trump megjelenése a Reszkessetek, betörők! 2-ben egyáltalán nem volt tervezett

Az 1992-ben bemutatott karácsonyi film, a Reszkessetek, betörők! 2 rendezője beismerte, hogy az Egyesült Államok volt elnökének cameója nem volt eredetileg tervezve a forgatókönyvben – az üzletember maga akarta magát beleszőni a történetbe.

A Reszkessetek, betörők! 2. részének főszereplője, Macaulay Culkin is kivágná Trumpot a filmből

Chris Columbus rendező nemrégiben az Insidernek adott interjújában emlékezett vissza a Reszkessetek, betörők!-filmek forgatásaira, és a második filmmel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy határozott elképzelései voltak a hotel jelenettel kapcsolatban, ám Donald Trump (aki a Plaza Hotel tulajdonosa volt) felülírta az elképzeléseit.

“Trump igent mondott a forgatásra. Kifizettük az illetéket, és közölte “Az egyetlen módja, hogy használjátok a Plazát, hogy én is benne leszek a filmben.”, mi pedig beleegyeztünk.”

– elevenítette fel a rendező. Az volt az amerikai elnöknek egy apró szerep jutott a filmben: találkozott a hallban Macaulay Culkin által alakított Kevinnel, majd útbaigazította őt. Az üzletember az évek során több filmben is megjelent – láthattuk A kis gézengúzokban, A csendestársban és a Zoolanderben is.

Mindenki durván támadja a Trumpot támogató Tim Allen-t az új Télapu sorozat egyik vicce miatt

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · ·