FILMEZZUNK.HU
Megvan, mikor jön az Indiana Jones 5 és a Star Wars 9

Harrison Ford elárulta, mi lesz Indiana Jones-al a halála után

3205

Harrison Ford elárulta, mi lesz Indiana Jones-al a halála után

A 80 éves Harrison Ford az Indiana Jones 5 főszerepét is elvállalta, érkeznek is róla rendszeresen a hírek. Most egy tévéshowban feltették neki a kérdést, mi lesz a szereppel, ha ő már nem lesz. A válasza hallatán a riporter hahotázni kezdett.

Most már biztos, hogy jön az Indiana Jones 5. része!

Javában érkeznek a hírek az Indiana Jones 5-ről, melynek főszerepét ki más játszaná el, mint Harrison Ford. A 80 éves színészt nemrégiben az NBC egyik műsorába hívták. Természetesen a társalgás más irányba is elkanyarodott, egészen pontosan az Indiana Jones 5 felé. A műorvezető arra volt kíváncsi, hogy mi fog történni Indiana Jones-szal, ha Harrison Ford elköltözik a másvilágra. Ki fogja ezután eljátszani a szerpet? A színész olyan választ adott, hogy a riporter elkezdett szakadni a röhögéstől.

“Senki. Nem érted? Én vagyok Indiana Jones. Ha én meghalok, ő is meghal. Ennyi, ez ilyen egyszerű. Szóval, bocs, Chris Pine.”

– fogalmazott Ford Today Show című beszélgetős műsorában utalva arra, hogy korábban Chris Pine és Chris Pratt is szóba került, mint lehetséges Indiana Jones. A riporter az egészhez annyit tett hozzá: Azért jobb tőled megtudni ezt.

A képregények alapján Chris Pratt karaktere A galaxis őrzői 3-ban biszexuális poliámor lesz

(via Promotions.hu)


Article Tags: · ·