FILMEZZUNK.HU
Nagy visszatérőkkel jön a Sikoly 6. része, amelyhez most itt az első magyar szinkronos előzetes!

Minden eddiginél rémisztőbb a Sikoly 6 végső előzetese!

3019

Minden eddiginél rémisztőbb a Sikoly 6 végső előzetese!

Szellempofa visszatér! Az eddigi értesülések alapján a Scream, azaz a Sikoly túlélői mind fel fognak tűnni a folytatásban. Ez azt jelenti, hogy Melissa Barrera, Jasmon Savoy Brown, Mason Gooding és Jenna Ortega karakterei ismét veszélybe kerülnek. A várható történet szerint a kvartett elhagyja Woodsboro városát, megpróbálnak új életet kezdeni, azonban ez nem nagyon fog menni. Íme a végső előzetes:

A kreatív csapat sem fog változott, hiszen a filmet ismét Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezte, akik nem elég, hogy kritikai sikerré tették az ötödik epizódot, de az anyagilag is remekül teljesített.

“Hihetetlenül hálásak vagyunk a rajongóknak világszerte, akik lelkesen fogadták a filmünket. Alig várjuk, hogy a közönség láthassa, mit tartogat a Radio Silence, az írók, Jamie és Guy és a Project X a Woodsboro család számára”

– olvasható a két stúdió közös közleményében. Az ötödik Sikoly film közel 107,8 millió dollár összbevételt termelt a “mindössze” 24 millió dollár költségvetéssel szemben. A Sikoly 6. nálunk március 9-én kerül a mozikba, és mivel a film X-besorolást kapott, így kizárólag este 10 után lehet majd a vetítéseire menni.

Döbbenetes siker az új Sikoly-film!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·