FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

8148

Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

Hosszú évek óta lehet hallani arról, hogy Hollywoodban nagyon szeretnének új Hegylakó-filmet forgatni, azonban a projektről nem igazán lehetett ennél többet hallani. A közelmúltban a Hollywood Reporter készített interjút a Superman-ből és a Vajákból is ismerős Henry Cavillel, aki többek között elárulta, hogy hamarosan megkezdik a Hegylakó forgatását.

Henry Cavill

Cavill természetesen a főszerepet kapta meg, és még azt is tudni lehet, hogy a film rendezője az a kaszkadőrből lett rendező Chad Stahelski lesz, aki eddig a John Wick-filmekért felelt. Cavill szerint az új Hegylakó valamivel földhözragadtabb lesz, mint az 1986-os eredeti film, és inkább egy modernkori tragédiaként fog működni.

Ahogy a JoBlo megjegyzi, a Hegylakó-reboot 2008 óta kallódik különböző stúdiók fiókjaiban, egy rakás rendezőt és forgatókönyvírót is megjárt már, és olyan színészek neveit dobták be az elmúlt években a főszereppel kapcsolatban, mint Tom Cruise vagy Ryan Reynolds, a főgonosz szerepére pedig Dave Bautistát vagy Vinnie Jonest emlegették. Az interjúban Cavill azt is elárulja, hogy gyerekkorában nagy rajongója volt a Hegylakónak, de nemcsak a filmnek, hanem a hat évadot is megért ’90-es évekbeli tévésorozatnak is.

Kate Winslet bevallotta, hogy a mai napig nem tudta túltenni magát azon, hogy régen kövérnek csúfolták

(Via telex.hu)


Article Tags: · · ·