FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

10825

(4) Hilary Swank

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Csakúgy, mint Demi Moore, ő is kamionparkolókban kezdte az életét, miután pedig édesanyja elveszítette az állását, egy autóban laktak. A kétszeres Oscar-győztes színésznő azóta nyíltan mer beszélni gyermekkoráról. „Nem tudom mit tettem, hogy mindezt kiérdemeltem. Csak egy lány vagyok a kamionparkolókból, akinek volt egy álma. Sosem gondoltam, hogy ez egyszer valóra válhat” – mondta köszönőbeszédében második Oscar-díja megnyerése után.

(5) Nicki Minaj

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

A ma már sikeres rapper és énekesnek borzasztó gyermekkora volt. Drogfüggő édesapja bármit képes volt eladni azért, hogy anyagot vegyen, egyszer pedig felgyújtotta a házukat, amikor édesanyja bent volt. „Amikor először Amerikába jöttem, bementem a szobámba, letérdeltem az ágyam elé és imádkoztam, hogy olyan gazdag legyek, hogy gondoskodni tudjak az anyukámról” – emlékezett vissza a Rolling Stone-ban. Ez sikerült is neki, köszönhetően annak, hogy nagyon keményen dolgozott az évek során és nem keveredett semmilyen zűrbe.

(6) Justin Bieber

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

25 évesen már szinte mindent elért, amiről fiatalon álmodott, gyerekként azonban sokat szenvedett a kanadai énekes. Édesanyja egyedül nevelte fel nehéz anyagi körülmények között. „Emlékszem, milyen volt szegényen élni” – osztotta meg a Clique TV-vel. – Amikor étteremben ültünk, anyukám vizet rendelt nekem szóda helyett, pedig én nagyon szerettem volna szódát inni. Emlékszem, amikor megkaptam az első fizetésemet, annyira örültem, hogy ezzel majd gondoskodhatok az édesanyámról.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·