FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

10826

(9) J. K. Rowling

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Az írónak nincs gondja a megélhetéssel, amióta kiadták a világhírű Harry Potter sorozatát, előtte azonban jó darabig egy nincstelen, elvált nőként élte az életét. „Egy nagyon rövid házasság véget ért, ezután pedig munkanélküli és egyedülálló szülő lettem, aki olyan szegény volt, amennyire csak lehetséges a modern Nagy Britanniában, anélkül, hogy hajléktalan lettem volna. Én voltam számomra a legnagyobb kudarc” – mesélte el a Harvard egyetemen tartott beszédében. Később a weboldalán azt is elmondta, hogy azóta sem felejtette el, milyen volt állandóan azon aggódni, hogy ki tudja-e fizetni majd a számlákat. Szerinte minden más luxusnak számít az életben.

(10) Mark Wahlberg

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Mark Wahlberg jövője finoman szólva sem tűnt ígéretesnek, kamaszként ugyanis eléggé zűrös életet élt. Kábítószer-kereskedőként tevékenykedett, kokainfüggő volt és verekedésekbe keveredett. Egyszer még börtönbe is került gyilkosság kísérlete miatt. „Amióta elkezdtem így élni, egy hang a fejemben mindig azt mondta, hogy a börtönben fogom végezni – árulta el a Daily Mailnek egy interjúban. – Mindhárom bátyám ült már, a nővérem olyan sokszor, hogy már össze se tudom számolni. Végül ott voltam én is, összezárva olyan srácokkal, amilyen mindig is lenni akartam. Ott már én is ugyanolyanná váltam és rájöttem, hogy ez mégse az, amit szerettem volna. A legrosszabb helyre kerültem, amelyet el tudtam képzelni, és soha nem akartam visszamenni. Meg kellett tanulnom, hogyan élhetek normális életet.

(+1) Jim Carrey

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

A vígjátékok egyik koronázatlan királya is rögös utat járt be, mielőtt esélyt kaphatott arra, hogy kitörhessen. Tizenkét éves korában édesapja elvesztette az állását, ami megpecsételte a négygyermekes család életét. A színész úgy emlékszik vissza erre, mint egy „arcon csapás”, ekkor jött rá, milyen kemény tud lenni az élet. Egy ideig egy lakókocsiban éltek és mindannyian biztonsági őrként és gondnokként dolgoztak, hogy meglegyen a napi betevő. Jim Carrey még az iskola után is vállalt munkát egy gyárban.

Vin Diesel 22 év után végre valahára elárulta, miért vállalta el a Halálos iramban főszerepét

(Forrás: Szeretlekmagyarorszag.hu)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·