FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetes érkezett az új Pixar-meséhez, az Elemihez!

Vadonatúj előzetes érkezett az új Pixar-meséhez, az Elemihez!

1822

Vadonatúj előzetes érkezett az új Pixar-meséhez, az Elemihez!

A Pixar tavaly két filmmel is előrukkolt, a Pirula panda sikerült jobban, míg a Lightyear kevésbé nyerte el a rajongók tetszését. Sebaj, mert a lendület nem törik meg, hamarosan érkezik az Elemi, ami egy roppant kreatív ötletet valósít meg: a világ alapelemei elevenednek meg, így tűzben, földben, levegőben és vízben sem lesz hiány. Ennek megérkezett a legújabb előzetese:

Az Elemi elemei Element Cityben élnek, ami így első látásra erősen emlékeztet New York Cityre, különös tekintettel a fő motívumra, a metróra, de ezt nem emberek, hanem a tűz, a víz, a föld és a levegő különféle antropomorf manifesztációi (!) népesítik be. Az egész város nyüzsög, hősünk, Ember, aki szó szerint és mentalitását tekintve is egy tüzes csaj ezúttal viszont magába húzódva végig zenét hallgat és ügyet sem vet senkire mindaddig, amíg a fejhallgatója le nem esik. Ekkor fut össze szöges ellentétével, Wade-del, a vízsráccal. Az ő kapcsolatuk fog kibontakozni az Elemiben.

Az új Pixar-film 2023. június 15-én kerül a hazai mozikba. Az Elemit Peter Sohn (Lightyear) rendezte, a főszerepeket pedig Mamoudou Athie (Wade) és Leah Lewis (Ember) játsszák, mármint szinkronizálják.

Itt az a leszbikus csókjelenet, ami miatt rengeteg országban betiltották a Lightyeart – Videó!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·