FILMEZZUNK.HU
Ő Hugh Jackman felesége már 26 éve - Nem lehetett gyermekük, ezért két csöppséget is örökbe fogadtak

Ő Hugh Jackman felesége már 27 éve – Nem lehetett gyermekük, ezért két csöppséget is örökbe fogadtak

9024

Ő Hugh Jackman felesége már 27 éve – Nem lehetett gyermekük, ezért két csöppséget is örökbe fogadtak

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. Hugh Jackman és ritkán látott felesége, Deborra-Lee Furness sokak számára szolgálhat pozitív példaként, hiszen az ausztrál színész és kedvese idén ünneplik szerelmük 27. évfordulóját.

Hugh Jackman és felesége már 25 éve elválaszthatatlanok egymástól

1995-ben egy ausztrál sorozat, a Corelli forgatásán ismerkedtek meg, 1996-ban mondták ki a boldogító igent, és azóta elválaszthatatlanok egymástól. Az X-Men filmek és A legnagyobb showman sztárja egy Instagram-posztjában elárulta, mi lehet boldogságuk titka.

“Még mielőtt megszülettek a gyerekeink, Deb és én kötöttünk egy nagyon egyszerű, ám annál jelentőségteljesebb egyezséget, miszerint az életünk minden egyes elágazódásánál megállunk, egymás szemébe nézünk, és együtt hozzuk meg a végső döntést. Ezek lehetnek kis kérdések, lehetnek olyan döntések, amelyekről csak utólag látjuk be, hogy fontosak voltak, de mindig fel kell tennünk magunknak a kérdést: „Jót tesz ez a házasságunknak?” És ennek tudatában álmodjuk meg, mi legyen, a lényeg, hogy mindig közösen.”

A pár között tizenhárom év korkülönbség van az asszony javára. Két gyermeket adoptáltak, ők Oscar Maximilian Jackman, született 2000. május 15-én, és Ava Eliot Jackman, született 2005. július 10-én.

Híres párok a filmvilágból, akik kapcsolata már kiállta az idők próbáját

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·