FILMEZZUNK.HU
15 motiváló film, amit még idén meg kell nézned

15 motiváló film, amit még idén meg kell nézned

48690

13. Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen, 2011)

Dr. Alfred Jones halbiológus, akinek most a Közel-Keletre kell utaznia, hogy Jemen sivatagos vidékére lazacokat telepítsen. A feladat olyannyira képtelennek hangzik, hogy a férfinek nem sok kedve a kihíváshoz, viszont a brit kormány politikai célok miatt szinte kötelezi erre.

Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen, 2011)

14. Szerelem második látásra (Last Chance Harvey, 2008)

Harvey-t (Dustin Hoffman) kirúgták az állásából. Mikor Londonba utazik lánya esküvőjére, újabb kellemetlen meglepetés várja: az örömapa szerepkör már elkelt. Bánatában Harvey felszed egy okos, vicces, kellemes külsejű, húsz évvel fiatalabb nőt.

Szerelem második látásra (Last Chance Harvey, 2008)

15. Emlékezz a Titánokra! (Remember the Titans, 2000)

Amikor Boone-t (Denzel Washington), a fekete edzőt nevezik ki a csapat élére, Alexandriában elszabadul a pokol. Mivel a győzelem mindennél fontosabb, Boone-nak és fehér edzőtársának Yoastnak (Will Patton), meg kell értetnie a diákokkal, hogy az előítéletekből még soha nem született győzelem. Közben a település többi lakosának gondolkozása is változik.

Emlékezz a Titánokra! (Remember the Titans, 2000)

40 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Denzel Washington gyönyörűszép felesége

Természetesen motiváló filmek toplistánkból hiányozhat a kedvenced, mivel az összeállítás szubjektív. Ha ismersz még te is hasonló témájú alkotást, kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk hiányosságunkat.

(Motiváló filmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·