FILMEZZUNK.HU
15 motiváló film, amit még idén meg kell nézned

15 motiváló film, amit még idén meg kell nézned

48677

5. Mindenki megvan (Everybody’s Fine, 2009)

Frank (Robert De Niro), az özvegy férfi egyszer csak rádöbben, mindhárom gyermeke felnőtt, s egyre távolabb kerülnek egymástól, mivel elhunyt felesége volt az egyetlen kapocs a családtagok között. Ezért elhatározza, spontán körbeutazza az amerikai kontinenst, és újraegyesíti családját.

Mindenki megvan a Goode családban (Everybody's Fine, 2009)

6. Áldott kezek (Gifted Hands: The Ben Carson Story, 2009)

Benjamin Carson (Cuba Gooding jr.) és testvére szegény családban, apa nélkül nőtt fel Detroit egyik nyomornegyedében. Vallásos lelkületű édesanyjuk mindent megtett azért, hogy fiai sorsa jobbra fordulhasson. Ben a Yale és a Michigan-i Állami Egyetem orvosi karán tanult és szerzett doktori címet, végül pedig a baltimore-i Johns Hopkins kórház gyermek-idegsebészeti osztály híres főorvosa lett belőle.

Cuba Gooding Jr. 7 legjobb filmje

7. Csavard be, mint Beckham (Bend It Like Beckham, 2002)

Néha nem elég, ha az ember tehetséges, és elszántan küzd azért, hogy elérje a céljait. A tizennyolc éves Jess tehetséges focista, viszont szülei, és konzervatív gondolkodású indiai családja nem nézik jó szemmel, hogy ilyen fiús foglalkozást akar űzni. Jules sokkal jobb esélyekkel indul, ám hamarosan egészen más téren kell megküzdeniük: mindketten szerelmesek lesznek az edzőjükbe, Joe-ba.

Csavard be, mint Beckham (Bend It Like Beckham, 2002)

8. Egy igazán csodás nap (Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, 2014)

Alexander egy srác, akinek soha semmi sem sikerül, kezdve azzal, hogy reggel úgy ébred, hogy rágógumi ragadt a hajába. Az iskolai sikertelenségét otthon nem értik meg, így a fiú, miközben egyedül marad este a konyhában, a következőt kívánja: bárcsak a családja is átélné azt, amin ő megy keresztül minden nap. A következő nap a család élete a feje tetejére áll, mikor Alexander kívánsága valóra válik.

Egy igazán csodás nap (Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, 2014)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·