FILMEZZUNK.HU
Noah Matthews Matofsky

Történelmi: ő lesz az első Down-szindrómás gyerekszínész, aki főszerepet kapott egy nagyszabású filmben

361

Történelmi: ő lesz az első Down-szindrómás gyerekszínész, aki főszerepet kapott egy nagyszabású filmben

Noah Matthews Matofsky csakugyan történelmet írt, hiszen ő az első Down-szindrómás színész, aki főszerepet kapott. Aki nem ismerné, Matofsky a Disney+-on látható Pán Péter és Wendyben alakítja Slightly karakterét.

Noah nemrégiben azt is elárulta, hogy a legjobb pillanatot Jude Law-nak köszönheti a forgatáson, aki történetesen minden fiatal kollégájának fagylaltot vásárolt.

“Az egyik kedvenc napom az volt, amikor Jude bérelt egy fagylaltos furgont, és behozta a forgatásra, majd maga szolgált fel nekünk fagylaltot”

– nyilatkozta a fiatal színész a The Sunnak.

“Csodálatos élmény volt, saját lakókocsim volt, és rengeteg fantasztikus barátot szereztem. Mindannyian megtanultunk kardforgatást, amit imádtam. Nagyon sok szöveget kellett nagyon gyorsan megtanulnom, de izgalmas volt, és nagyon élveztem”

– tette hozzá Matofsky. Matofsky egyébként Zebedee nevű befogadó tehetségkutató ügynökségen keresztül tudta meg, hogy a Disney castingot tart a filmhez. Családjával közösen küldtek be egy referencia anyagot a stábnak, majd személyesen is találkozott David Lowery rendezővel. A forgatás miatt a családnak egy kis időre külön kellett válnia.: Noah és Kathryn Vancouverbe repültek, míg apja, Warren otthon maradt a húgával, Lolával. Noah azt is elmondta, hogy a felsőfokú tanulmányait valamelyik színművészeti egyetemen szeretné majd folytatni, hogy példakép lehessen a Down-szindrómás embereknek.

Kiderült, hogy Angelina Jolie milyen trükkel csalta el Jennifer Anistontól Brad Pittet

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·