FILMEZZUNK.HU
Itt az első, hátborzongató előzetese A Demeter utolsó útja című horrorfilmnek

Itt az első, hátborzongató előzetese A Demeter utolsó útja című horrorfilmnek

1382

Itt az első, hátborzongató előzetese A Demeter utolsó útja című horrorfilmnek

Alig ocsúdtunk fel a Nicolas Cage főszereplésével érkező Renfieldből, máris itt van a Universal következő Drakula-projektje, a The Last Voyage of the Demeter (A Demeter utolsó útja), ami valódi horrort ígér a Terror című sorozat hangulatában, a nyílt tengeren. Nézzétek meg az első, hátborzongató előzetesét:

A The Last Voyage of the Demeter Bram Stoker 1897-es Drakuláját, illetve annak egy fejezetét dolgozza fel, amelyben annak a hajónak a kapitánya számol be a Drakula-féle borzalmakról, aki Erdélyből Nyugatra szállította – tudtán kívül – a gróf saját földdel megrakott koporsóját és ládáit, így Angliára szabadítva a vámpírt. A címszereplő hajó a Demeter, amelynek legénysége tagjai sorra tűnnek el az utazás során, és hát mint azt a trailer sem titkolja, ezért a gróf a felelős. Drakula ebben a filmben cseppet sem fog hasonlítani Lugosi Béla vagy Nicolas Cage verzióira, láthatóan semmi emberi nem lesz benne, inkább F.W. Murnau 1922-es klasszikusának, a Nosferatu nem hivatalos Drakulájára (Orlok gróf) emlékeztet, azaz egy óriási denevérszörny benyomását kelti.

A The Last Voyage of the Demeter augusztus 11-én kerül a mozikba a tengerentúlon, és ebben a hónapban a hazai mozikban is láthatjuk majd. A filmet a norvég direktor, André Øvredal (A trollvadász) rendezte, a forgatókönyvet Bragi F. Schut (Szamaritánus) és Zak Olkewicz (A gyilkos járat) írták. A főszerepekben Corey Hawkinst, Aisling Franciosit, Liam Cunninghamet és David Dastmalchiant láthatjuk. Drakulát Javier Botet (Démonok között 2., A múmia) formálja meg.

Emlékszel még az Amerikai Pite Sörminátorára? Így néz ki napjainkban!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·